Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

EXTRA MÉRETŰ ZOKNI

Nem tartozik a konfekció méretek közé? Magasabb mint az átlag, és ennél fogva a lába is nagyobb? Elege van már abból, hogy nem talál Önnek megfelelő zoknit? Hogy a méretében nincs elég nagy választék, azok pedig amik vannak mind silány minőségűek, rondák és kényelmetlenek?


1termék 11

Mi mindenkire gondoltunk!

Találkozott már Ön is ezzel a szituációval: bemegy egy üzletbe, az eladó szörnyülködik, mert tudja, hogy nem árul semmit az Ön méretében? Dörzsöli az állát, hogy most mitévő legyen, húzza az időt és mutat magának pár holmit, amiről pontosan tudja, hogy nem lesznek Önre jók, mégsem akarja csak úgy elküldeni. Legszívesebben már nem is vásárolna magának semmit, mert pontosan tudja, hogy ha egyszer végre rászánja magát a cselekvésre csalódottan kell hazajönnie, mert nem talált semmit, ami megfelelő lenne. Így hát használja tovább a régit. De mind tudjuk, hogy az olyan alapvető ruhaneműből, mint a zokni mindig kell tartaléknak lenni, mert akármennyire is vigyáz rá az ember, egyik sem örök életű.

 

Ha Nálunk vásárol, garantálta nem távozik többé csalódottan!

Oldalunkon kiemelkedően széles választékot talál extra méretű zokni kategóriában!

Webáruházunkon gondosan kiválasztott, minőségi anyagokból előállított extra méretű zoknikat forgalmazunk, melyek nagy része legalább 92% pamutból készültek, ami biztosítja, hogy egész nap levegőhöz jusson a lába. A magyarországról származó minőségi márkák, mint a Varró vagy az Yvonne, pedig szavatolják a megbízhatóságot!

A nálunk rendelt pamut zokni garantáltan elegáns, kényelmes, tartós, legyen szó hosszú szárú vagy bokazokniról!

Azonban nemcsak pamut zokniból talál széles kínálatot, hanem a Mr. Pamut által forgalmazott bambusz zoknikból is, amik az antibakteriális bambusznak köszönhetően  kényelmes viseletet biztosítanak,emellett nagy nedvszívó képességük okán nem kell aggódni a higiénia miatt sem.

Még mindig aggódik, hogy nem talál a méretének megfelelő darabot? Úgy gondolja, hogy itt is, mint a többi helyen, az extra méret maximum 44-46-ig tart? Nálunk nem csak, hogy a 47-49-es méretet is megtalálja, de az 51-52-est is!

Ne pazarolja többet az idejét olyan helyenek, ahol nem jár sikerrel! Látogasson el hozzánk és végre válogasson a kínálatból kedvére!

Szűrés
Termék státusza
Méretek
Válasszon méretet
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag