Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

SAPKA

Óvja meg egészségét

A hideg idő beköszöntével egyre fontosabbá válik, hogy odafigyeljünk testünk melegítésére, ezzel megelőzve a betegségeket. A réteges öltözködés az egyik legjobb módja annak, hogy melegen tartsunk testünket, azonban nem mindegy milyen minőségű ruhadarabokra esik választásunk.


97termék 148
97termék 148

Ruházatunk kiválasztása mellett azonban számos egyéb tényező van, amelyekre oda kell figyelnünk. Ilyen tényező a hideg levegő, amely csökkenti az orr- és toroknyálkahártyánk ellenálló képességét. Éppen ezért hideg idő esetén fontos, hogy ne csak felső-, és alsó testünk öltözetére fordítsunk figyelmet, hanem fejünket és nyakunkat is kellőképp védjük, hiszen az arc és orr környéke különösen érzékeny ilyenkor.

 

Milyen előnyökkel jár egy kötött sapka?

Egy sapka teljeskörű védelmet nyújt fejünk és fülünk számára a hideg és szeles idő ellen. Ezenkívül divatos kiegészítőként is funkcionálhat. Rossz idő esetén az emberekre is jellemzőbb, hogy öltözködésük egyszínű és lehangoló, azonban egy színes sapkával ezen könnyen lehet segíteni. Ráadásul egy sapka univerzális kiegészítő, hiszen a sportos és elegánsabb öltözettel is egyaránt jól kombinálható.

 

Minőség és kényelem

A Pólópláza kínálatában megtalálható kötött sapkák kiváló minőségű anyagból készültek, így nem csak melegen tartanak, hanem kényelmesek és strapabíróak is. A kötött anyag miatt a sapka jól illeszkedik a fej formájához, ezért még a szeles időben sem fog csúszkálni.     Legyen szó hétköznapi viseletről vagy utazásról, egy megfelelő sapka az egész család számára praktikus kiegészítő.  A termék rengeteg színben érhető el, így mindenki megtalálhatja a számára ideális darabot. 

Az optimális méret választás, mint minden ruhadarab esetében, úgy a sapka választásánál is elengedhetetlen, annak érdekében, hogy kényelmesen viselhető legyen. A webáruház kínálatában különböző méretű sapkák közül válogathat, így biztosan talál az Ön fejéhez illeszkedőt is.

Amennyiben tehát Önnek megfizethető és minőségi sapkára van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Széles felhozatalunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. 

Rendelje meg mihamarabb otthona kényelméből a kiválasztott terméket és futárjaink néhány munkanapon belül már el is juttatják Önhöz.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 413 Ft - 5 492 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
180 g/m2 - 300 g/m2
Jellemzők-Részletek