Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KIEGÉSZÍTŐK

Képzelje el  következő szituációt: egy szép tavaszi délutánt szeretne eltölteni párjával és gyermekeivel a szabadban a hosszú, zord tél után. Túráznának, megcsodálnál az éledező természetet, a szabad ég alatt költenék el ebédjüket. Jól hangzik igaz? Végre kiszabadulni a lakásból a hosszú, bezártságban töltött napok után. De mind tudjuk, hogy egy ilyen idilli kirándulás igen sok előkészülettel jár!

A bevásárlással kezdődik, amikor kitaláljuk mit is kapjon ebédre a család, kell egy pléd amire leülhetnek, és bár a napsütéses tavaszi reggel gyönyörű tud lenni, nem garantálja semmi, hogy délután nem fog esni az eső. Sok mindenre van szükség ugye?

Weboldalunk kiegészítők kategóriájában mindent megtalál!

De ne bánkódjon, weboldalunk Kiegészítők kategóriájában mindent megtalál amire szüksége lehet!

Bevásárlásra készül? Bevásárló táskák széles választékát kínáljuk Önnek! Szüksége van egy hűtőtáskára, amibe az ebédet csomagolja? Nálunk még az is van! De tengerészzsákot, tornazsákot, laptoptáskát is talál kínálatunkban!

Piknikhez a legszebb piknik takaró dukál igaz? Polár piknik takarók és K-UP plédek széles választékával várjuk Önt, hogy megtalálja azt amit igazán keres!

Már csak az esőre kell gondolnunk igaz? Mert nem tudhatjuk, mikor szalad át a vidéken egy futó zápor. Esernyő vagy esőkabát melyik legyen? Nálunk minden akad! Átlátszó esernyő, sárga esőkabát. Vagy legyen fordítva? Sárga esernyő és átlátszó esőkabát? Akár összecsukható, automata, golf vagy portás esernyőre vágyik, nálunk mindent megtalál! Poncho szabású esőkabátot keres gömb tokban, vagy kétszínű, kifordíthatő esőkabátot venne? Nálunk mindkettő van!

Weboldalunkon kapható minden, aki egy tökéletes piknikhez kell és még annál is több!

Sálat, sapkát keres? Még kalapot, kendőt, fejpántot és napellenződ is árulunk! Kulacsot, termoszt, összecsukható útipoharat és bögrét is talál. Törölközőre van szüksége? 100% pamut legyen? Mekkorát? És a színe milyen legyen?

Nem számít mire van szüksége! Nálunk garantáltan megtalálja amit keres! Nézzen szét Kiegészítők kategóriánkban és merüljön el a széles kínálatban!

Szűrés