ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK!!  Katt ide!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI KABÁTOK

A Pólópláza weboldalán található női kabátokat a kiváló minőség jellemzi.  A kategória széles választékot kínál a nők számára, beleértve az elegáns kabátokat, a városi kabátokat, a sport kabátokat, a melegítő kabátokat és akár női mellényeket is.


35termék 135

Válogasson női kabát kínálatunk közül! 

A Pólópláza női téli kabátjai kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a kényelmet és a hosszú élettartamot. A termékek pamutból, poliészterből, bőrből és szintetikus anyagokból készülnek, amelyek vízállóak, jól szellőznek és könnyen tisztíthatók. A termékek színei és mintái modern és stílusosak, így a hölgyek jól mutatnak benne.

Ezek a kabátok tökéletesek a mindennapi használatra, de alkalmasak az elegáns alkalmakra is. Akabátok finom kidolgozásúak és minőségi anyagokból készülnek, míg a sport kabátok rugalmasak, így könnyedén mozognak a testtel együtt, és garantálják a szabad mozgást. A melegítő kabátok pedig tökéletesek a hidegebb időjárásban vagy akár szabadtéri edzéshez is.

Kiváló minőség és megfizethető ár 

A Pólópláza női kabátjai megfizethető áron kaphatóak, így bárki számára elérhetőek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek és stílusosak legyenek, miközben az árak megfizethetőek maradjanak.

Összességében, ha minőségi és stílusos női kabátot keres, a Pólópláza kötényei a tökéletes választás. A kategória széles választékot kínál, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek és megfizethető áron kaphatóak. Válasszon közülük a saját stílusának megfelelőt.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
11 602 Ft - 56 677 Ft
Gyártó
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
37 g/m2 - 475 g/m2
Jellemzők-Részletek