Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI NADRÁG

Női hosszú- és rövidnadrágjaink nem csak kényelmesek, hanem divatosak is. Tökéletes választásnak bizonyulhatnak még a mindennapi viselet mellett sportoláshoz, otthoni edzéshez. Válogasson kedvére webshopunkban, remek ár-érték minőséggel rendelkező termékeink között!

Női nadrág kínálatunkról 

Az egyszerűbb női hosszúnadrágok és a női rövidnadrágok különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak hagyományos pamutból készült női rövid és hosszú nadrágok, illetve egyéb pamut keverékből készült alsó ruházati darabok is.   A pamut nadrágok viselése kényelmes, légáteresztő hatásuk révén, nem irritálják a bőrt hiszen természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve fizikai jellegű munkavégzéshez is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel sok éven át tudjuk majd használni. Válogasson női rövidnadrágok között a nyári időszakra vagy vásároljon egy kicsit melegebb hosszú női nadrágot, a hűvösebb őszi- téli időszakokra, melyet viselhet a hét minden napján.

Női nadrágaink főként hagyományos pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. Egyszerű ruhadarabok a nadrágok, viszont mégis mindennap használjuk őket, otthonra vagy egy-egy kikapcsolódáshoz, sporthoz, hiszen az egyik legkényelmesebb viseletet biztosítják számunkra. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet hiszen XS -től egészen XL-es méretig válogathat az olcsó női nadrágok között.

Termékváltozatok

A női nadrágok rövid, hosszú és jogging alsó kivitelben is elérhetők, így biztosítva Önöknek a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva. Ezen felül a női divatot sem szerettük volna elhanyagolni, így többféle szabás közül válogathat alakjának megfelelően. Válasszon testhezálló leggings nadrágot vagy egy sportosabb női shortot egész napos lendülethez.

A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a női nadrágok, válogasson kedvére, keresse meg kedvenc színét kínálatunkban. Gyártóink többek között az American Apparel, Comfort Colors illetve a Just hoods márkák.

Szűrés