Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

ITAL TARTÓK

Ön is szeret kijárni a természetbe és az egész hétvégét túrázással tölteni egy igazán csodálatos helyen az erdőben? Szereti tél után az ébredést figyelni a túraösvény szélén éppen kibújó hóvirágokon, amik a tavasz hírnökei? Rajong a nyári túrákért, amikor az egész természet él és szinte az arcába robban a sok szín, illat és forma? Amikor az erdőbe a csendért megy, de csak a nyüzsgést és neszelést hallja, az eleven természet hangjait? Oda van a gyönyörűségtől, amit az őszi erdő színei váltanak ki Önből, és számára nincs kellemesebb hang a világon, mint a bakancsa alatt zizegő ezer színű levéláradat, mintha a természet csak maga miatt dobott volna az erdő talajára ilyen pompás szőnyeget? És nincs számára ünnepibb, mint a lába alatt roppanó hó hangja, ahogy völgyeken át felkapaszkodik a hegycsúcsra, hogy onnan figyelje a néma tájat?

Italtartók - a túrázás elengedhetetlen kiegészítői

Ha bármelyik kérdésre IGEN a válasz, akkor Ön vérbeli túrázónak hívhatja magát, olyan embernek, akinek a szíve az erdővel együtt dobban. Mindannyian szeretünk az erdőben eltölteni egy kellemes délutánt, esetleg hosszabb időre, napokra, néha hetekre kiszakadni a megszokott környezetükből és kikapcsolódni a természetben. De aki már többször megtapasztalta a túrázás örömét már többször beláthatta, hogy a természetjárás nem csak abból áll, hogy bakancsban kisétálunk a természetbe. Komolyabb barangolás esetén bizony komolyabb felszerelést kell magunkkal vinnünk. Telefon, elsősegély doboz, kulacs.

Talán a legfontosabb mind közül az, hogy elegendő folyadékot vigyünk magunkkal. Ha már minden megvan, akkor képzelje el ezt: felért a hegycsúcsra, véget ért a felfelé kászálódás, hátra nyúl a bal kezében a táskája oldal zsebéhez, kiveszi a kulacsát és jóízűen meghúzza a benne lévő hűs, tiszta vizet. Visszafelé elmegy a kis tisztásra, amit már az odaúton kinézett magának, leteríti a pulcsiját, kiveszi a szendvicsét, a termosz kulacsát, benne a még mindig meleg kávéval, és italt tölt magának a bögréjébe vagy a pohárba, amit magával hozott és jóízűen megebédel. Idilli kép, és ha belegondol sok felszerelés kell hozzá!

Szerencsére webáruházunkban mindent megtalál, ami egy ilyen élmény átéléséhez szükséges lehet. A PólóPláza Italtartók kategóriájában szétnézve bőséges kínálatot talál termosz kulacs, pohár és bögre kínálatból hogy Önnek és szokásainak a legmegfelelőbb darabot válassza. Árulunk sportkulacsot mindenféle színben, összecsukható útipoharat karabínerrel és még sok más dolgot, ami jó, ha meglapul az úti táskánkban.

Látogasson el a PólóPláza webáruházába és válogasson kedvére prémium minőségű, megfizethető árú termékeink közül!

Szűrés