Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GYEREK NADRÁG

Szerezzen be gyermekének kényelmes, minőségi gyerek nadrágot.  Legyen szó a nyárról, amikor a nagy melegben csupán csak egy könnyebb, lélegző anyagból készült rövidnadrág elég gyermekünk számára, vagy a hidegebb időszakokról amikor már elkél a vastagabb öltözet és szükségünk lesz hosszú gyerek nadrágra, otthonra vagy iskolába. Válogasson kedvére webshopunkban, remek ár-érték minőséggel rendelkező gyerek termékei között!


30termék 130

Gyerek nadrág kínálatunkról 

Az egyszerűbb gyerek hosszú nadrágok és a gyerek rövidnadrágok különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak hagyományos pamut lány és fiú rövid- és hosszúnadrágok, illetve egyéb pamut keverékből készült alsó ruházati darabok is.   A pamut nadrágok viselése kényelmes, légáteresztő hatásuk révén, nem irritálják a bőrt, hiszen természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetőenalkalmas sportoláshoz, illetve a hétköznapokra is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel gyermeke sok éven át tudja majd használni. Válogasson gyerek rövidnadrágok között a nyári időszakra vagy vásároljon egy kicsit melegebb hosszú gyerek nadrágot, a hűvösebb őszi- téli időszakokra, melyet viselhet a hét minden napján.

Gyermek nadrágaink főként hagyományos pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. Egyszerű ruhadarabok a nadrágok, viszont mégis mindennap használjuk őket, otthonra vagy egy-egy kikapcsolódáshoz, sporthoz, hiszen az egyik legkényelmesebb viseletet biztosítják számunkra. Kínálatunkban biztosan megtalálja az megfelelő méretet hiszen XS -től egészen XL-es méretig válogathat az olcsó gyerek nadrágok között.

Termékváltozatok 

A gyermek nadrágok rövid, hosszú és jogging alsó kivitelben is elérhetők, így biztosítva Önöknek a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva. A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a gyermek nadrágok, válogasson kedvére, keresse meg gyermeke kedvenc színét kínálatunkban. Gyártóink többek között az American Apparel, Comfort Colors illetve a Just hoods márkák.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
630 Ft - 15 102 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
120 g/m2 - 300 g/m2
Jellemzők-Részletek