Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

TENGERÉSZZSÁK

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatában többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők. Ami pedig a táskákat illeti…



Tengerészzsák a mindennapokra

Az állandó sietség és rengeteg holmi, melyet minden egyes nap magunkkal kell cipelnünk nem könnyítik meg a reggeli gyors elindulást otthonunkból. Viszont a weboldal kínálatában található legújabb tengerészzsák megkönnyítheti!

A tengerész zsák kialakításának köszönhetően villámgyorsan elpakolhat táskájába, majd egy egyszerű mozdulattal a zsinórt behúzva indulhat is útjára. Értékeit több szempontból is biztonságban tudhatja. Egyrészt a biztonságos kialakítás miatt biztosan nem fog kiesni semmi sem táskájából. Másrészt pedig a lopás szinte lehetetlen, hiszen nem lehet anélkül kinyitni, hogy ne vegye észre a zsinór széthúzását.

A széles választéknak köszönhetően különböző színek között találhatja meg a stílusához leginkább passzolót darabot. A kínálatban többek között megtalálhatóak fekete, szürke, bézs és zöld zsákok is.

Választhatja a legegyszerűbb alap terméket is, vagy választhat olyat is, ami fogantyúval ellátott, így kézben is kényelmesen vihető.

Az anyagösszetétel tekintetében termékeink között megtalálhatóak pamutvászon és poliészter anyagból készültek is.

Old school stílus, ami még mindig hódít 

A régi idők egy-egy stílusa folyamatosan felüti fejét és ismét divatba jön. Ha bejön a retro stílus akkor ez a zsák Önnek lett kitalálva. 

A kínálatban a nagyszerű minőség mellett a megfizethető árak gondoskodnak arról, hogy a termékek mindenki számára elérhetőek legyenek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek, miközben az árak megfizethetőek.

Amennyiben Önnek megfizethető és minőségi tengerészzsákra van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Széles felhozatalunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Könnyítse dolgát a meleg nyári napokon.

 

Rendelje meg mihamarabb otthona kényelméből a kiválasztott terméket/termékeket és futáraink néhány munkanapon belül már el is juttatják otthonába!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 747 Ft - 9 947 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 310 g/m2