Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI POLÁR FELSŐ

Az egyszerű, női polár pulóverek magabiztos megjelenést biztosítanak, ha ki kell mozdulnunk otthonról.  Milyen jó érzés a hidegebb időszakokban belebújni egy puha, meleg polár felsőbe és élvezni a téli sportokat, kirándulásokat. Nálunk biztosan talál majd igényeinek megfelelőt női polár felsőtTúrázáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz is elengedhetetlen ruhadarab egy kényelmes,praktikus polár felső.


56termék 148
56termék 148

A női polár pulóver kínálatunk 

Az cipzáros női polár pulóverek kényelmes és meelg viseletet biztosítanak száunkra . Könnyű, légáteresztő hatása révén nem irritálja a bőrt hiszen főként természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve fizikai jellegű munkavégzéshez is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel sok éven át tudjuk majd használni. Válogasson különféle női polár felsőink között a hűvösebb őszi- téli időszakokra!

A női polár pulóver termékek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. Praktikus ruhadarabok a polár felsők, viszont mégis mindennap használjuk őket, hiszen az egyik legkényelmesebb viseletet biztosítják számunkra. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet hiszen XS-től egészen 4XL-es méretig válogathat az olcsó női polár pulóverek között.

A női polár pulóverek cipzáros kivitelben és rengeteg színben elérhetők,így biztosítva Önöknek a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva. Ezen felül a női divatot sem szerettük volna elhanyagolni, így többféle szabás közül válogathat, cipzáros, zsebes vagy karcsúsított polár pulóverek kivitelben.

A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a női polár felsők, válogasson kedvére, keresse meg kedvenc színét pulóvereink között. Gyártóink többek között az Anvil, Kariban, illetve a SOL’S.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 002 Ft - 14 270 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
220 g/m2 - 300 g/m2
Jellemzők-Részletek