Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GYEREK BASEBALL SAPKA

  Legyen szó a nyárról, amikor a nagy melegben szinte kötelező valami fejfedőt adnunk gyermekünk számára, de ősszel és tavasszal is praktikus, ha van otthon egy-két gyerek baseball sapka otthonra vagy iskolába, óvodába. Nálunk biztosan talál majd gyermeke igényeinek megfelelő fiú és lány baseball sapkát. Túrázáshoz, kiránduláshoz, vagy akár sportoláshoz.Válogasson kedvére webshopunkban, remek ár-érték aránnyal rendelkező minőségi  termékeink között!


31termék 131

Gyerek baseball sapka kínálatunkról 

Gyermek baseball sapkáink főként hagyományos pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, viszont szárítógépben nem száríthatóak. Webshopunkban már elérhető a hátul légáteresztős, poliészterhálóból készült baseball sapka is, amely tökéletes választás lehet sportoláshoz, túrázáshoz, és a hétköznapokra is. Ezek a termékek pedig emblémázhatók is, így reklámajándékként is funkcionálhatnak cégek számára.

A gyermek baseball sapkák 5 és 6 paneles kivitelben is elérhetők, így biztosítva Önöknek a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva. Ezen felül többféle szín közül válogathat, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.

A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a gyermek baseball sapkák, válogasson kedvére, keresse meg gyermeke kedvenc színét kínálatunkban. Gyártóink többek között az SOL’S, M-Collection illetve a K-UP márkák.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 025 Ft - 2 323 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
155 g/m2 - 260 g/m2
Jellemzők-Részletek