Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GYEREK PULÓVER

Segítünk gyermeke ruhatárának összeállításában, gyerek pulóvereink közül választhat, divatos megjelenést biztosítva gyermekének az év minden napjára, minden alkalomra. Szerezze még ma be jó minőségű termékekeinket. Legyen szó a hűvösebb nyári estékről vagy a hidegebb időszakokról amikor már elkél a vastagabb öltözet, egy cipzáros pulóver vagy kapucnis pulóver mindig jól jöhet. Nálunk biztosan talál majd gyermeke igényeinek megfelelő pulóvert.  Akár ajándékként is megajánlja a helyét, hiszen gyermek pulóvereink egyszínű változataira remek ötlet lehet valamiféle egyedi nyomtatás készítése. Óvodába, iskolába, túrázáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz is elengedhetetlen ruhadarab egy kényelmes, praktikus pulóver.


217termék 148
217termék 148

A gyerek pulóver kínálatunk 

Az belebújós gyerek pulóvereink és a cipzáros, gombos pulóverek különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak 100%-os organikus pamut pulóverek, hagyományos pamutból készült fiú és lány cipzáros és gombos pulcsik, illetve egyéb pamut keverékből készült ruhadarabok is.  A pamut pulóverek viselése kényelmes, légáteresztő hatása révén nem irritálja a bőrt hiszen főként természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve a mindennapokra. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel gyermeke sok éven át tudja majd használni. Válogasson különféle gyerek pulóvereink között a hűvösebb őszi- téli időszakokra és szerezzen be pulóvereket olcsón!

A gyerek pulóverek főként hagyományos és organikus pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. Egyszerű ruhadarabok a pulóverek, viszont mégis mindennap használjuk őket, az egyik legkényelmesebb viseletet biztosítják gyermekeink számára. Kínálatunkban biztosan megtalálja az megfelelő gyerek méretet hiszen XS -től egészen XL-es méretig válogathat az olcsó gyerek pulóverek között.

A gyerek pulóverek kereknyakú és v-nyakú kivitelben is elérhetők,így biztosítva a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva. Ezen felül a gyerek divatot sem szerettük volna elhanyagolni, így többféle szabás közül válogathat, cipzáros, gombos vagy kapucnis pulóver kivitelben.

A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a gyerek pulóverek, válogasson kedvére, keresse meg gyermeke kedvenc színét pulóvereink között. Gyártóink többek között az Anvil, Kariban, illetve a SOL’S.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 819 Ft - 13 998 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
200 g/m2 - 330 g/m2
Jellemzők-Részletek