Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NAPELLENZŐ

Védelem a nap káros sugarai ellen 

A napellenző sapkák hatékony védelmet nyújtanak a nap káros sugarai ellen, így számos egészségügyi problémától megóvhatja Önmagát.

A napellenző sapkák a hidegebb időjárásra is alkalmasak, hiszen vastagabb, melegebb, kényelmes anyagból készülnek.


8termék 18

A színek széles választéka a nők és férfiak számára egyaránt lehetővé teszi, hogy megtalálják a megfelelő stílusú darabot, amely illeszkedik ruhatárukhoz. Az egyszerűbb fekete vagy fehér színeken túl megtalálhatóak kék és piros színben is a napellenzők.

A termék nem csupán a napszúrástól véd, hanem az arc bőröregedésétől és egyéb bőrproblémáitól is. Fontos, hogy erre is odafigyeljünk, hiszen később meghálálja majd bőrünk.

A napellenző sapka a 100% pamut felhasználásának köszönhetően rendkívül kényelmes és időtálló viseltet biztosít viselője számára. A pamut légáteresztő, könnyedén tisztítható és nem okoz bőrirritációt vagy egyéb allergiás reakciót.

 

Mikor jön jól egy napellenző sapka? 

A sapkák bármilyen kültéri tevékenységhez praktikusak, például sportolás alkalmával, kiránduláskor, kertészkedéskor vagy akár a strandon is.

Az állítható pántnak köszönhetően megfelelően illeszkedik fejéhez, így biztosítva a kényelmes viseletet akár hosszabb ideig is.

 

Megfizethető ár

A kínálatban a nagyszerű minőség mellett a megfizethető árak gondoskodnak arról, hogy a termékek bárki számára elérhetőek legyenek. Ahelyett, hogy a drága luxuscikkeket választja, melyekre hetekig spórol, építse fel alapruhatárát megfizethető, ugyanakkor minőségi ruhadarabokból és kombinálja őket kedvére. A Pólópláza mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek és stílusosak legyenek, miközben az árak megfizethetőek maradnak. 

Egy napellenző sapka jó befektetés egészsége és kényelme érdekében, ami hosszú távon abszolút megtérül.

Amennyiben Önnek megfizethető és minőségi napellenző sapkára van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Rendelje meg mihamarabb otthona kényelméből a kiválasztott terméket és futárjaink néhány munkanapon belül már el is juttatják Önhöz.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 387 Ft - 2 095 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Anyagvastagság
 (g/m2)
150 g/m2 - 270 g/m2
Jellemzők-Részletek