Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI PÓLÓ

Női póló akció: rövid-hosszú ujjú vagy ujjatlan, puha pamut

Divatos női pólók széles választékban, rengeteg színben. Prémium pamut a komfortos viselésért. Kedvező árak és akár ingyenes kiszállítás. Bátran válasszon típus szerint: kényelmes rövid ujjú női póló, elegáns hosszú ujjú női póló, sportos ujjatlan női póló/trikó, laza háromnegyedes ujjú női póló és menő kapucnis női póló.

Mondd el stílussal, mit érzel! Jó Női póló után nézelődsz? Töltsd fel a gardróbod a PólóPláza termékeivel: legyen a szivárvány minden színéből egy női póló a szekrényben: minden hangulathoz legyen egy passzoló ruha onnan! Rengeteg szín, prémium pamut, extra kényelem – és igazán olcsó.

A mérettáblázat segít a megfelelő, tökéletesen illeszkedő póló kiválasztásában. Anyagát tekintve választhat a puha pamut és a rugalmas poliészter, illetve e kettő kombinációi között. Válasza ki kedvenc típusát:

 

Jó Női póló után nézelődsz? Töltsd fel a gardróbod a PólóPláza termékeivel. Rengeteg szín, prémium pamut, extrám kényelmes  és igazán olcsó. Egy extra kényelmes női póló, utca, jó látkép – a recept megvan. És a jó látkép alatt Téged értünk. Legyen minden színhez passzoló női póló a ruhatáradban! 

Szűrés