Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

FEJFEDŐ- SÁL

Igazi sapka-bolond? Hegyekben állnak szekrényében a baseball sapkák, fejkendők, kalapok és napellenzők? Már gyerekkorában is gyűjtő volt és a gyerek baseball sapka gyűjteménye mindenki másénál nagyobb volt? Webáruházunk széles választékot kínál fejfedők minden típusából!

 

Nézzen szét fejfedő-sál kínálatunkban!

Baseball sapka az igazi unisex darab. Télen, nyáron hordható, a legtöbb sportos outfit tökéletes kiegészítője, nem mellesleg a nap ellen is védi a szemünket. Több száz modell várja nálunk a legtöbb színben és méretben a legjobb árakon. Keressen 100% akrilból készült darabot, pamutot vagy poliésztert nálunk biztosan nem lesz hiány egyikből sem.

Horgászni nyáron a legjobb. Szeret horgászni? Napsütés, csendes természet és hűsítő viz, kell ennél több egy nyugodt és boldog naphoz a nyár közepén? Minden horgász tudja azonban, hogyha igazán ki akarja élvezni a nagy fogást, vigyáznia kell a part szélén, nehogy napszúrást kapjon a feszült várakozásban. Igazi horgász-kalapra lenne szüksége, igaz? Nálunk megtalálja a tökéletes darabot!

Nem jönnek be a sapkák? Van pár alternatívánk! Válasszon magának egy egyszerű napellenzőt vagy kendőt a tűző nap ellen, vagy egy fejpántot, ami társa lehet egy izzasztó teniszmeccs közepén!

Amikor eljön a tél, egy jó meleg sapka mindig jól jön a hidegebb napokon. Keressen dupla kötött téli sapkát vagy kifordítható jersey sapkát fekete vagy lila színben kínálatunkban megtalálja a megfelelő darabot. Jönnek a hidegek és Ön szinte jégkockává fagy ha nem melegíti valami kellően a nyakát? Webáruházunk téli sálak széles választékát kínálja Önnek. Talál nálunk polár sálat, csősálat és olyat is ami takarónak is beillene.

Szeretné feldobni tavaszi szerelését egy könnyed női sállal? Munkahelye unalmas fehér inges dresscodét szeretné kicsit színesíteni? Webáruházunk prémium minőségű női selyemsálakat kínál változatos színekben Önnek, minden szettjéhez.

Látogasson el a PólóPláza webáruházába és válogasson kedvére prémium minőségű, megfizethető árú termékeink közül!

Szűrés