Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

VÁLLTÁSKA

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatában többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.


13termék 113

Válltáska a tökéletes komfortért

Folyton hatalmas hátizsákot cipel magával, pedig alig van Önnél néhány holmi? Mit szólna egy sokkal kényelmesebb megoldáshoz? A Pólópláza kínálatában számos táska típus közül válogathat, de jelen esetben talán a válltáska a legmegfelelőbb az Ön számára. A kínálatban különböző színek és méretek elérhetőek, így a nők és a férfiak egyaránt találnak megfelelőt maguknak. A válltáska rendkívül praktikus, hiszen többféleképp hordható. A pántokat hordhatja vállán keresztben, de akár egyszerűen oldalt is. Amennyiben a vékony pánt nem kényelmes Önnek, úgy vastag pánttal rendelkező válltáskát is talál a kínálatban. Használat céljától függően választhat az egy, két vagy több zsebbel rendelkező modellek közül is.

A kínálatban a nagyszerű minőség mellett a megfizethető árak gondoskodnak arról, hogy a termékek mindenki számára elérhetőek legyenek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek, miközben az árak megfizethetőek.

 A férfi válltáska előnyei 

Nem mellesleg ajándéknak is remek választás lehet egy válltáska. Biztosan van legalább egy olyan férfi ismerőse, aki az otthonról való elinduláskor folyton kedvesének passzolja le a kulcscsomót, a pénztárcát, a telefont és más egyéb apróságokat. Valószínűleg mindkét fél nagyra értékelné, ha egy praktikus és stílusos válltáska megoldaná ezt a problémát és mindenki kényelmesen magával vihetné saját holmijait.

Amennyiben Önnek megfizethető és minőségi válltáskára van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Széles felhozatalunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Könnyítse dolgát a meleg nyári napokon.

Rendelje meg mihamarabb otthona kényelméből a kiválasztott terméket/termékeket és futáraink néhány munkanapon belül már el is juttatják otthonába!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 799 Ft - 7 814 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 475 g/m2