Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KENDŐ

Dobja fel a hétköznapi viseletét egyszerűen 

A kendők nagyszerű kiegészítői lehetnek öltözetünknek és sokoldalúan felhasználhatóak. Köthetjük nyakunkba vagy hajunkba, de akár egy táskára vagy övre is. A vékony és kényelmes anyagnak köszönhetően tökéletesek a tavaszi és nyári időszakra.


8termék 18

Ha szeretnénk kitűnni elegáns és stílusos megjelenésünkkel, akkor érdemes egy kendőt használni öltözetünk fókuszpontjaként. A kendők számos színben megtalálhatóak a kategóriában. Amennyiben a letisztult darabokat kedveli, úgy érdemes egy világosabb színű kendőt választania, mint például a fehér vagy a bézs. Abban az esetben pedig, ha egy vagányabb, feltűnőbb kiegészítőre vágyik, válasszon egy harsányabb sárga, kék vagy akár piros színű kendőt.

Az anyaghasználatnak köszönhetően a kendők viselete roppant kényelmes. Attól sem kell félnie, hogy irritálni fogja bőrét, hiszen rendkívül selymes. Tisztítása egyszerű, hiszen normál gépi mosással 30 fokon mosható, arra azonban figyelni kell, hogy szárítógépbe nem tehető.

 

Pénztárcabarát termék 

Egy kendő előnyei közé sorolható, annak ára, mely rendkívül kedvező.  A kategóriában körülbelül 600 Ft-tól kezdődően megtalálhatóak kendőink, ezért egy rendkívül pénztárcabarát módja annak, hogy öltözete változatos és stílusos legyen. Ráadásul akkor sem kell nagy árat fizetnie, ha több színben szeretné megvásárolni a terméket, így viszont már változatosan is viselheti.

 

Egyszerű, de nagyszerű ajándék ötlet 

Egy kendő nem csak saját magunknak tökéletes választás, hanem ajándékba is adhatjuk azt egy divatot kedvelő ismerősünk számára.

Az ajándékozás az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük szeretetünket, megbecsülésünket és hálánkat a számunkra fontos személyek irányába. Sokszor a drága ajándékok helyett nagyobb örömet okozhatunk egy apróbb, figyelmesebb ajándékkal.
Ha épp barátjának, családtagjának, vagy ismerősének szeretne ajándékot adni, úgy kitűnő választás lehet egy sál. A sálak minősége és divatos kinézete miatt biztos lehet benne, hogy az ünnepelt személy nagyra fogja értékelni ajándékát. Azonban ne felejtse el figyelembe venni az ünnepelt ízlését az ajándékválasztás során.

Szűrés
Termék státusza
Gyártó
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag
Jellemzők-Részletek