Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GYEREK PÓLÓ

Válasszon gyermekének divatos és kényelmes, jó minőségű gyerek pólót.  Legyen szó a nyárról, amikor a nagy melegben csupán csak egy könnyebb, lélegző anyagból készült póló a legjobb választás a kicsiknek, vagy a hidegebb időszakokról amikor már elkél a vastagabb öltözet és jól jön egy-két póló aláöltözetként.


225termék 148
225termék 148

A gyerek pólókról

Az egyszerűbb lány pólók és fiú pólók különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak 100%-os organikus pamut gyerek pólók, hagyományos pamutból készült gyerek rövid és hosszú ujjú pólók, illetve egyéb pamut keverékből készült ruhadarabok is.   A pamut pólók viselése kényelmes, légáteresztő hatása révén nem irritálja a bőrt hiszen természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve a mindennapokra, óvodába, iskolába. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel gyermeke sok éven át tudja majd használni. Válogasson gyerek rövid ujjú pólók között a nyári időszakra vagy vásároljon egy kicsit melegebb hosszú ujjú lány és fiú pólót, a hűvösebb őszi- téli időszakra.

Gyerek pólóink főként hagyományos és organikus pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. Egyszerű ruhadarabok a pólók, viszont mégis mindennap használjuk őket, az egyik legkényelmesebb viseletet biztosítják számunkra. Kínálatunkban biztosan megtalálja a megfelelő méretet hiszen XS -től egészen XL-es gyerek méretig válogathat az olcsó gyerek pólók között.

A gyerek pólók kereknyakú és V-nyakú kivitelben is elérhetők,így biztosítva a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva.

A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a gyerek pólók, a kisebbek nagy örömére. Válogasson kedvére, keresse meg gyermeke kedvenc színét pólóink között. Gyártóink többek között az Anvil, Kariban, illetve a SOL’S.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
271 Ft - 6 021 Ft
Méretek
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
90 g/m2 - 220 g/m2
Jellemzők-Részletek