Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

FÉRFI ZOKNI

75termék 148
75termék 148

Nem kell ennek így lennie! Adja meg lábának azt, ami jár neki!

Weboldalunk férfi zokni kategóriájában megtalál mindent, amit keres. Széles választék, kedvező ár, minőség.

Nem kell többet a kellemetlen szag miatt aggódnia. Gondosan kiválasztott, minőségi anyagokból előállított zoknikat forgalmazunk, melyek nagy része legalább 90% pamutból készültek, ami biztosítja, hogy egész nap levegőhöz jusson a lába. Nemcsak pamut zokniból talál nálunk széles kínálatot, hanem a Mr. Pamut által forgalmazott bambusz zoknikból is, amik az antibakteriális bambusznak köszönhetően nemcsak kényelmes viseletet biztosítanak, hanem nagy nedvszívó képességük okán nem kell aggódni a higiénia miatt sem.

Ne hallgasson másra, hallgasson a lábára!

Egy zokninál azonban nem csak az anyag minősége, de annak kialakítása is jelentős szereppel bír! A kényelmetlen dörzsölés és szorítás az egyik legrosszabb, ami csak történhet a lábával és ezt igyekszünk is elkerülni. Emiatt nálunk nagy választékot talál varrás és gumi nélküli zokniból, hogy a hosszú munkanap vagy akármilyen kemény edzés se jelentsen többé akadályt.

Nincs többé kidörzsölt és vörös lábujj, sem elszorított boka. Válasszon magának varrás és gumi nélküli zoknit!

Imád túrázni, de az a fránya túrabakancs valahogy elviselhetetlen lesz pár kilométer túrázás után? Ne hagyja, hogy ez eltántorítsa a természet szeretetétől, vagy kedvenc hobbija űzésétől! A Prince által tervezett túrazoknik úgy lettek kialakítva, hogy speciális kötési szerkezetének köszönhetően komfortos viseletet biztosít a több órás túrák során is. Megerősített talp, orr és sarokrész: mi kellhet még?

Oldalunkon számos megbízható hazai és külföldi márka termékeit forgalmazzuk, mint az Armando, Fóritex vagy a Szuntex, hogy mindenki megtalálhassa a neki megfelelő darabot.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
762 Ft - 5 080 Ft
Nem
MÉRET
Méretek
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag