Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

FÉRFI SPORTRUHÁZAT

A sportolás elengedhetetlen kelléke a sportruházat. A jól megválasztott sportruhákkal nem csak élvezetesebbé válik a testmozgás, de akár a teljesítményünket is képes lehet javítani. A sportruhák akár túrázáshoz, kiránduláshoz, szabadidős programokhoz is jó választásnak bizonyulnak.


257termék 148
257termék 148

A sportruházat előnyei

A sportruházat egyik legnagyobb előnye, az y izzadság elvezető funkció.   Ezt már több termékek esetében is megtalálhatja, úgy, mint a pólóknál, a nadrágoknál, sőt még a zokniknál is.

Az UV védelemmel ellátott ruhák a nyári napsütéses időszakban az erős UV sugárzással szemben nyújtanak védelmet. A sportruházatát rendszeresen fogja használni, tehát egy gyorsan száradó darabbal mosás után nem kell sokat várni, ugyanis gyorsan ezek a ruhadarabok rendkívül gyorsan száradnak.

 

Milyen sportruházatot válasszunk? 

A megfelelő sportruházat kiválasztása során fontos, hogy figyeljük a megfelelő komfortra, na meg persze a dizájnra is. Egyrészt lényeges kritérium, hogy a ruházat a számunkra űzött sporthoz passzoló legyen. Másrészt nagyon fontos szempont, hogy a sportruházat kényelmes legyen.

Termékeink között megtalálhatók a vízi sportokat kedvelők számára úszónadrágok, de a kosárlabda szerelmeseinek is szeretnénk kedvezni a kosárlabdához használható ruhákkal. Az évszaknak megfelelően választhatunk rövid és hosszú férfi sport ruházatok között is. Kínálatunkban minden évszakra válogathat a rövid vagy hosszú ujjú felsők és a rövid vagy hosszú nadrágok között.

Emellett stílus szerint is dönthetünk, hogy milyen férfi sportruházatot szeretnénk viselni. Például V nyakú, környakú vagy galléros pólót, cipzáras vagy kapucnis felsőt akarunk hordani a testmozgáshoz. A sportruhákról pedign nem hiányozhatnak a sima, és a cibzáros zsebek sem.  A zsebeinkbe berakhatjuk a sportolás közben is nálunk lévő tárgyakat, például mobiltelefont, kulcsokat, vagy akár a füllhallgatónkat.

 

Válasszon minket!  

A férfiak számára is fontos lehet, hogy a ruhadarabok színben és stílusban is egymáshoz passzolók legyenek, akár még a sporttáskájukhoz is illeszkedő legyen. Webáruházunkban többféle stílusban, színben és méretben elérhetők a termékeink. Tekintse meg férfi sportruházati termékeinket és válassza ki az Ön igényeinek megfelelő darabokat. Nagy mennyiségű rendelés esetén, illetve emblémázáshoz kérjen egyedi ajánlatot!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
315 Ft - 26 842 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 345 g/m2
Jellemzők-Részletek