Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

ÖSSZECSUKHATÓ ESERNYŐ

Praktikus védelem az időjárás ellen

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatban többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.


25termék 125

Amennyiben munkájából vagy egyéb elfoglaltságából adódóan sok időtöl a szabadban, úgy biztosan járt már úgy, hogy hazánk változatos időjárása keresztülhúzta számításait. Egy összecsukható esernyővel sosem kell attól tartania, hogy a rossz időjárás az egész napjára rányomja bélyegét. A termék praktikusságának köszönhetően könnyedén összecsukhatja és magával viheti azt. Nincs nagy helyigénye, így könnyedén elfér kisebb táskájában is.

 

A Pólópláza kínálatában sokféle szín közül tudja kiválasztani, az Önnek leginkább tetszőt terméket. Az esernyő anyaga vízálló és UV-sugarakat visszaverő anyagból készült, így nem csak a csapadéktól, hanem a napsugaraktól is hatékony véd.  Anyaghasználat tekintetében a kategória termékei kiváló vízlepergető tulajdonsággal rendelkeznek, melynek köszönhetően az esernyő gyorsan megszárad és egy gyors mozdulattal össze is csukható.

A termékek nagy átmérővel rendelkeznek, így nagy terület nyújt védelmet a külső tényezők ellen. 

Egy összecsukható esernyő előnyei közé tartozik, hogy általában kedvező áron kaphatóak, ugyanakkor jó minőségű és időtálló eszközök. Áraink lehetővé teszik, hogy egyéni lehetőségeihez mérten tudjon választani.

 

Egy minőségi esernyő: védelem, kényelem és környezetvédelem

Összefoglalva tehát egy esernyő védelmet biztosít a csapadék és a nap ellen is. Használata kényelmes és stílusos megjelenést biztosít. Nem utolsó sorban pedig a környezetvédelem szempontjából is remek választás, hiszen a tartós, minőségi esernyők használatával csökkenthető az újabb esernyők vásárlása, ezzel pedig megakadályozható az ezzel járó erőforrás- és energiafelhasználás. 

Amennyiben felkeltette érdeklődését a termék, de komolyabb változat érdekli, úgy érdemes egy pillantást vetnie automata esernyőinkre.

Amennyiben valamely okból kifolyólag nem elégedett a rendelt termékkel, úgy lehetőség van annak cseréjére, a webshopban feltüntetett feltételek teljesülése mellett.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 555 Ft - 10 151 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó