ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK!!  Katt ide!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KÖTÉNYEK

A Pólópláza weboldalán található Kötények kiváló minőségű és stílusos termékek. A kategória széles választékot kínál a kötényeket keresők számára, beleértve a sportkötényeket, a városi kötényeket, az elegáns kötényeket, zsebes kötények, valamint a gyerekeknek való kötényeket is.


520termék 148
520termék 148

Kiváló minőség 

Kötényeink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a kényelmet és a hosszú élettartamot. A termékek bőrből, szintetikus bőrből és textilből készülnek, amelyek jól szellőznek és könnyen tisztíthatók. A termékek színei és mintái modern és stílusosak, így bárki jól mutat benne. Minden termék oldalán talál egy kis mérettáblázatot, hogy megbizonyosodhasson arról, hogy melyik méret az ideális az ön számára. Ezen kívül minden termék oldalán találhat fontos információkat arról, hogy hogyan tartsa a terméket ahhoz, hogy a lehető legtovább megőrizze minőségét és hibátlan állapotát.

Kötény kínálatunk

A Pólópláza kötényei tökéletesek a mindennapi használatra, de alkalmasak az elegáns alkalmakra is. A sportkötényeket a mozgás szabadsága és a kényelem jellemzi, míg az elegáns kötényeket a finom kidolgozás és a minőségi anyagok a jellemzőek. A gyerekek számára készült kötényeket pedig a biztonság és a praktikusság jellemzi.

Weboldalunkon a kötények megfizethető áron kaphatóak, így bárki számára elérhetőek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek és stílusosak legyenek, miközben az árak megfizethetőek maradjanak.

Összességében, ha minőségi és stílusos kötényeket keres, a Pólópláza kötényei a tökéletes választás az ön számára. A kategória széles választékot kínál, amelyek kiváló minőségű anyagokból készülnek és megfizethető áron kaphatóak. Válasszon közülük az ön stílusának megfelelőt.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
315 Ft - 13 589 Ft
Gyártó
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
110 g/m2 - 350 g/m2
Jellemzők-Részletek