Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

POHÁR - BÖGRE

Hasznos kiegészítők, amik egyetlen otthonból sem hiányozhatnak

Legyen szó a poharakról vagy a bögrékről, azok egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. Sőt, az otthonunkon túl bármikor jól jöhetnek a munkahelyen, vagy épp egy utazás, egy kirándulás vagy egy piknik alkalmával is.


8termék 18

A termékek kiválóan alkalmasak kávé, üdítő vagy bármilyen más folyadék fogyasztásához.

A termékek minőségi anyagból készültek, így biztosítják, hogy az italok íze teljes mértékben érvényesülni tudjon. A poharak és a bögrék könnyedén és gyorsan tisztíthatóak, így higiénikusak maradnak. A termékek minőségüknek köszönhetően pedig időtállóak, így hosszútávon tervezhet velük.

 

Rendeljen ma, a többit pedig bízza ránk 

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatban többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.

Vásárlás során ne felejtse el figyelembe venni a minimális rendelési összeget, mely 5000Ft. Azonban a kínálatban talál olyan megjelölt termékeket, melyek esetében ingyenes szállítási lehetőséget biztosítunk. Ami pedig a szállítást illeti. Különböző futár cégek közül választhatja ki, ki juttassa el megrendelését mindössze néhány munkanap alatt az Ön számára.

Találja meg Ön is a számára legideálisabb ruhadarabokat és kiegészítőket a Pólópláza kínálatában és rendeljen egy helyről kedvező árakkal és gyors szállítással.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
787 Ft - 2 104 Ft
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó