Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

JÁTÉKOK - PERSELYEK

Unja már, hogy állandóan apró csörög a zsebében és nincs hova tennie a sok fémpénzt? A pénztárcája már szinte szétszakad, otthon  a konyhapult minden sarkában le van téve pár száz forint, a kanapé szinte egy aprópénz automata és még a mosógépben is megfordul néha egy-egy érme?


95termék 148
95termék 148

Nosztalgiázzon velünk!

Ilyenkor az ember visszaemlékszik a gyerekkorára és arra a lógó nyelvű kutya perselyre, aminek a nyelvére kellett tenni az érmét, benyomni azt és hallgatni a zsetonok semmivel össze nem téveszthető csilingelő hangját, mikor egymásnak ütköznek.

Kölyökkorunkban mindannyian gyűjtöttük már ilyesmibe a pénzünket. Béka alakú kerámia perselybe és alig vártuk, hogy megteljek, mert tudtuk, hogy akkor végre összetörhetjük egy kalapáccsal és egy délutánra gazdag embernek érezhettük magunkat. De mindannyiunk álma egy nagy, kerek, teli pocakú malacpersely volt!

Ha ilyesmire vágyott egész életében, akkor nem kell tovább keresgélnie! Webáruházunkban kicsik és nagyok, fiúk és lányok mind megtalálják azt a perselyt, amit keresnek!

Nézzen szét persely kínálatunkban

Találnak nálunk klasszikus műanyag malacperselyt, átlátszót és színeset, az M-collection-től, vagy Mumbles perselyeket, kisebb  és nagyobb méretben. Kéket keres, barnát vagy pirosat? Nálunk megtalálja! Hercegnős rózsaszínt vagy sárgát? Nálunk az is van! Unalmas a malac forma? Webáruházunkban még földgömb alakú perselyt is talál!

 

Perselyeink nem kerámiából, hanem műanyagból készültek, hasukon nyílással, így már nem kell minden megtelt persely után újat vásárolniuk ahhoz, hogy hozzájussanak a malac hasában rejlő kincsekhez.

Tanítsa gyermekét már egészen kicsi kortól arra, hogy okosan bánjon a pénzzel és garantáltan nem lesznek anyagi gondjai felnőtt korában sem! Mutassa meg neki milyen jó hallgatni a csörgő aprót a perselyben.

A kemény malacpersely mellé valami puhább játékot is vásárolna gyermekének karácsonyra? Webáruházunkban a Mumbles által forgalmazott válogatott plüssfigurák széles kínálatában biztosan megtalálja a megfelelő darabot, legyen az plüssmaci, hóember vagy mikulás!

Ne legyen többé gondja a szétgurult apróra! Vásároljon webáruházunkban olyan malacperselyt, amire mindig is vágyott!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
248 Ft - 30 598 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag