Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

BASEBALL SAPKA

Divatos kiegészítő a mindennapokra

Ön is kedveli a divatot és a sportos öltözetet? Feldobná ruhatárát egy új kiegészítővel? A baseball sapka kategóriában kifejezetten sportos és kényelmes viseletek közül válogathat, melyek remek kiegészítőként szolgálnak a mindennapi öltözet izgalmasabbá tételében. Sapkáink között 100% pamutból és egyéb minőségi anyagból készült darabokat talál, melyek ideálisak a sportoláshoz és a mindennapi viselethez egyaránt.

 


425termék 148
425termék 148

A sapkák kialakításának köszönhetően jól illeszkednek a fejre és rendelkeznek állítható fűzővel, mellyel könnyedén beállítható a számunkra ideális méret. A sapkákon árnyékoló található, amely védelmet nyújt a napsütés ellen, ezzel megakadályozva a napszúrás lehetőségét és a bőr leégését.

A kategóriában rengeteg szín érhető el, így mindenki megtalálhatja a stílusához illőt. Az egyszerű és visszafogott színektől kezdve a vagány, feltűnőbb színekig minden megtalálható a kínálatban.

 

Miért fog jó szolgálatot tenni egy baseball sapka?

Számos előnnyel jár, amennyiben szellőző nyílással rendelkező baseball sapkára esik választása. A kialakításnak köszönhetően ugyanis megfelelően áramlik a levegő, így hűvösebb és szárazabb érzetet biztosít viselőjének. Továbbá a szellőzőnyílással elkerülhető az izzadás, mely különösen nagy előnyt jelent az intenzív fizikai tevékenységet folytatók számára. Ezáltal nem fog felhalmozódni az izzadság a fejbőrön vagy az arcon és a kellemetlen érzettől vagy a sapka átnedvesedésétől sem kell tartania.

 

Vásároljon gyorsan, biztonságosan

Vásárlás során ne felejtse el figyelembe venni a minimális rendelési összeget, mely 5000Ft. Azonban a kínálatban talál olyan megjelölt termékeket, amelyek esetében ingyenes szállítási lehetőséget biztosítunk. Ami pedig a szállítást illeti. Különböző futár cégek közül választhatja ki, ki juttassa el megrendelését mindössze néhány munkanap alatt az Ön számára.

Találja meg Ön is a számára legideálisabb ruhadarabokat és kiegészítőket a Pólópláza kínálatában és rendeljen egy helyről kedvező árakkal és gyors szállítással.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
800 Ft - 9 389 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 465 g/m2
Jellemzők-Részletek