Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

PULÓVER

Férfi pulóver akció: kapucnis, cipzáras, galléros és patentos

Férfi és unisex pulóverek nagy választékban, rengeteg színben. Prémium pamut a komfortos viselésért. Kedvező árak és akár ingyenes kiszállítás. Bátran válasszon típus szerint: klasszikus kereknyakú pulóver, menő kapucnis pulóver, kényelmes cipzáras pulóver, elegáns galléros pulóver, stílusos patentos/gombos pulóver és ingekhez legjobban mutató V-nyakú pulóver.

A mérettáblázat segít a megfelelő, tökéletesen illeszkedő póló kiválasztásában. Anyagát tekintve választhat a puha pamut és a rugalmas poliészter, illetve e kettő kombinációi között. Válasza ki kedvenc típusát:

Néhány dolog, amire érdemes figyelni férfi pulóver vásárlásakor

A jó minőségű férfipulóverek melegen tartanak, kényelmesek és nem utolsó sorban jól néznek ki. Ön is eldöntheti, hogy laza vagy inkább elegáns modellt szeretne-e, amely akár egy irodában is megállja a helyét. Webshopunkban minden stílusban találhat magának egy megfelelő darabot, ugyanis termékeink között a hagyományos férfi pulóverektől kezdve a kapucnis pulóverekig mindenféle dizájn megvásárolható.

Érdekli egy cipzáras pulóver? Esetleg egy kicsit visszafogottabb felsőre vágyik? Nálunk jó helyen jár. A széles választéknak, a kényelemnek és a minőségi pamut anyagnak köszönhetően férfi pulóvereink és pólóink minden férfi ruhatárának alapdarabjai lehetnek.

Néhány dolog amit érdemes szem előtt tartani férfi pulóver vásárláskor:

Mivel a felsőnk nem csak arról tanúskodik, hogy milyen érzékünk van a divathoz, hanem árulkodhat egyéb tulajdonságainkról is, ezért igazán nem mindegy, hogy milyen pulóvert viselünk.

1.Válasszunk mindig stílusunknak megfelelő darabot:

Érdemes odafigyelni arra, hogy pulcsink passzoljon az ízlésünkhöz és kellően kifejezze a személyiségünket. A pulóver színe, mintája, esetleg kiegészítője minden esetben saját stílusunkat kell, hogy tükrözze, hiszen egy olyan ruhadarabban amit nem érzünk igazán sajátunknak, nem fogjuk tudni jól érezni magunkat és így valószínűleg egyáltalán nem is fogjuk hordani.

2.Tegyünk fel egy fontos kérdést:Hol vagy mire fogjuk használni a felsőt?

Érdemes annak függvényében kiválasztani egy pulóvert , hogy milyen célra szeretnénk használni. Sportoláshoz például érdemes egy kényelmes, nem túl testhezálló darabot választani , amely anyagának köszönhetően megfelelő mértékben szellőzik, míg munkába vagy utcára inkább az egyszínű, visszafogottabb vagy éppen a kifejezetten elegáns darabokat ajánljuk.

3.Végül, de nem utolsó sorban nem árt tudatában lenni azzal sem, hogy a pulóverek nyakkivágása meghatározza az összhatást:

A különböző nyakkivágások nem egészen divattól függnek, sokkal inkább személyre szabottan variálhatóak, hiszen nagyon alkatfüggő, hogy kinek melyik mutat jobban. A klasszikus kerek nyakú felsők többnyire kiszorítják V-nyakú társaikat abból a szempontból, hogy a legtöbb férfi testfelépítéséhez ezek a fazonok állnak jól. Persze semmiképpen nem írhatjuk le a V-nyakú pulóvereket sem, hiszen inggel kombinálva valamivel szolidabbnak bizonyulnak klasszikus társaiknál, ráadásul ezen felsők viselésekor még a nyakkendők is jobban mutatnak rajtunk.

Bármilyen felső viseletre essen is a választás a lényeg tehát az, hogy mindenképpen a saját testalkatunkhoz és stílusunkhoz passzolót válasszunk.

Végezetül tehát, ezek ismeretében remélhetőleg ön is egyszerűbben tudja majd kiválasztani a számára legszimpatikusabb darabot.Amennyiben eldöntötte, hogy milyen pulcsit keres, nézzen szét a férfi pulóver kínálatunk között és rendeljen online!

Szűrés