Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

ZOKNI

Talán Ön is észrevette már, hogy lehet akármilyen kényelmes és minőségi cipő van a lábán, ha úgy érzi a zoknija az őrületbe kergeti. Tekereg, irritál és csúszkál. Miután napi 12-14 órát van a lábán a cipője, és amikor leveszi kellemetlen szagot érez. Kidörzsölt sarok és vörös varrásvonalak éktelenkednek az amúgy is megfáradt testrészen a sok megterhelés miatt. Tucatjával hevernek a zokni gombócok a fiókja mélyén mégis úgy érzi nincs egy pár valamire való zoknija sem? Pontosan tudja melyik párral mi a baj, mert már az első használat után legszívesebben a kukába dobta volna valamennyit, és már nem szívesen venné vissza őket újra? Elege van már az interneten rendelt, gagyi hatású zoknikból? A megbízhatatlan oldalakból?  Az ismeretlen külföldi márkákból, amiknél nem tudja mire számíthat? A legjobb helyen jár!

Ne gyötörje tovább a lábát!

Fejezze be végre a hosszú munkanapot úgy, hogy nem kell az öltözőben szégyenkeznie a kellemetlen szagok miatt! Ne vegye le ezentúl  percenként a lábáról cipőjét, hogy megigazítsa félrecsúszott, összetekeredett zokniját! Ne bánkódjon a nap végén többé feltört és megviselt kislábujja miatt és ne bámulja ezentúl órákig azt a bizonyos vörös sávot a bokája körül, amit a túl szűk gumi okozott!

Oldalunkon minőségi anyagból készült zoknik széles választékával várjuk az érdeklődőket. Pamut zoknijaink kiváló anyaga nyújt  kényelmes, puha viseletet lábának. A legtöbb zoknink 90% pamutból készül, így biztosítják a megfelelő szellőzést lábának egész nap. Nem kell többet a lábszag miatt aggódnia, mert pamut zoknijaink garantáltan megvédik ettől! Zoknijaink többségének gumi és varrásmentes kialakítása kezeskedik arról, hogy a férfi vagy női zokni viselése ne okozzon gondot senkinek sem, mivel azok tökéletesen illeszkednek a lábfejhez.

Férfi és női zoknijaink között is találnak olyat, ami különleges sarok kialakításának köszönhetően nem csúszik le, így nyújtva kényelmes viseletet egész napra.

Nézzen szét zokni kategóriánk termékei között!

Nálunk több minőségi magyar márkát talál, mint azt gondolná!  Szuntex magyar gyártású pamut zoknik széles választékát találja mind férfi zokni, mind női zokni kategóriában.

Emellett megtalálja nálunk Mr. Pamut bambusz zoknijait, vagy a Fóritex vicces-márkás pamut viseleteit.

Ne érje be kevesebbel, csak a legjobbal! Webáruházunkban megtalál mindent, amire Önnek és lábának szüksége van!

Szűrés