Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

HŰTŐTÁSKA

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatában többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.


24termék 124

Hűtőtáska a nyári melegekre 

Nem véletlenül sokunk kedvenc évszaka a nyár. A jó időnek hála egész nap strandolhatunk, pikniket szervezhetünk a barátokkal, vagy kirándulhatunk egy nagyot az erdőben. Azonban ezeken a meleg nyári napokon különösen fontos a folyadék megfelelő mennyiségben való pótlása, melyhez nem elegendő egy kis műanyag flakon víz. Egyrészt kevés, másrészt pedig hamar felmelegszik. Ilyen és hasonló szempontok miatt nagy segítség lehet egy hűtőtáska, melyet könnyedén magunkkal vihetünk bárhová. 

Amennyiben csak egy kevés folyadékot szeretne magával vinni, úgy egészen kis méretű hűtőtáskát is talál. Viszont, ha nagyobb helyre van szüksége, mert a folyadék mellett élelmiszert is szeretne magával vinni, úgy természtesen nagy változatban is elérhető a termék. Ezen felül a hűtőtáska árai és színei közt is válogathat, aszerint, ami leginkább kielégíti Ön igényeit. Vállpántos megoldás? Rendszerezett és stílusos megjelenésű piknik kosár kivitelezés? Esetleg dupla rekeszes tárolási lehetőség? Árukínálatunkban minden verzió megtalálható, hiszen igyekszünk mindenki igényeihez igazodni.

Hűtőtáska kínálatunk 

A kínálatban a nagyszerű minőség mellett a megfizethető árak gondoskodnak arról, hogy a termékek mindenki számára elérhetőek legyenek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek, miközben az árak megfizethetőek.

Amennyiben Önnek megfizethető és minőségi hűtőtáskára van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Széles felhozatalunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Könnyítse dolgát a meleg nyári napokon.

Rendelje meg mihamarabb otthona kényelméből a kiválasztott terméket/termékeket és futáraink néhány munkanapon belül már el is juttatják Önhöz.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 162 Ft - 72 952 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 330 g/m2