Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

FORMARUHA

Étteremben dolgozik? Szakács, felszolgáló vagy bárpultos? Esküvőre, szalagavatóra, ballagásra készül? Szeretne egyforma sálat viselni kollégáival az egyszerű fehér ing felett?

Formaruha kategóriánk kötény, nyakkendő és női sál széles választékával várja az érdeklődőket. Legyen szüksége hosszú vagy rövid pincér kötényre, Premier bárkötényre, hosszú nyakpántos kötényre a legkülönfélébb színekben, a PólóPláza weboldalán biztosan rálel a keresett darabokra! Keskeny vagy unisex nyakkendőre lenne szüksége? Esetleg csokornyakkendőt keres egy esküvőre? Itt biztosan megleli a megfelelő darabot! 

Ott segítünk, ahol tudunk!

A vendéglátóipar kemény tud lenni mindenkinek, aki benne dolgozik. Hosszú és fárasztó munkaórák, kellemetlen szituációk egész seregével kell megbirkózni nap mint nap. Gyors problémamegoldó képesség, talpraesettség és nagy teherbírás jellemez mindenkit, aki meg tud állni a lábán ebben a szakmában. Lehet akármilyen nehéz napunk, lángolhat a világ körülöttünk és lehet jáosz a fejünkben, a jó kolléga megjelenése ennek ellenére mindig kifogástalan kell, hogy legyen. Válasszon pincérként hosszú vagy praktikus pincér kötényt többféle színben, álljon a pultban egy vagány bárkötényben, alkossa meg a világ legjobb ételeit a konyhában egy nyakba akasztható hosszú kötényben, ez a ruhadarab mutatja meg a vendégeknek ki Ön, és hol van a helye. A formaruha meghatározó és fontos eleme megjelenésének a munkahelyén. Éppen ezért ne érje be silány minőségű darabokkal. Válasszon olyan formaruhát amit büszkén hordhat minden alkalommal, amikor munkába áll.

Elegáns öltözékek hatalmas választéka

Nagy mérföldkőhöz ért az életben? Az érettségi bizonyítvány, diploma osztó vagy éppen a saját esküvője küszöbén áll? Munkahelye megköveteli az elegáns öltözetet?

Látogasson el weboldalunkra és válogasson kedvére nyakkendőkink széles választékából. Talál nálunk csokornyakkendőt, keskeny és unisex darabokat a legkülönbözőbb színekben, hogy minden alkalomra kiválaszthassa az oda illő darabot.

Szeretné feldobni tavaszi kiseletét egy könnyed női sállal? Munkahelye unalmas fehér inges dresscodét szeretné kicsit színesíteni? Webáruházunk prémium minőségű női selyemsálakat kínál változatos színekben Önnek, minden szettjéhez.

Látogasson el a PólóPláza webáruházába és válogasson kedvére prémium minőségű, megfizethető árú termékeink közül!

Szűrés