Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

TAKARÓ-PLÉD


Képzelje el következő szituációt: egy szép tavaszi délutánt szeretne eltölteni párjával és gyermekeivel a szabadban a hosszú, zord tél után. Túráznának, megcsodálnák az éledező természetet, a szabad ég alatt költenék el ebédjüket. Jól hangzik igaz? Végre kiszabadulni a lakásból a hosszú, bezártságban töltött napok után. De mind tudjuk, hogy egy ilyen idilli kirándulás igen sok előkészülettel jár! Meg kell tervezni a kirándulást. Ki kell nézni a helyet, ahova szívesen mennének, el kell dönteni, hogy mivel mennek oda. Autóval? Busszal? Komppal? Mit esznek majd ebédre? Miben vigye el az ételt? Hova ültesse családját?

Sok a kérdés, de ne aggódjon, mi segítünk megtalálni a választ! Se fuvarral nem tudunk szolgálni, se ebédet nem viszünk a túrájukra, de tudjuk, hova üljenek, ha mindezt kitalálták! Takaró-pléd kínálatunk csak Önre vár!

Weboldalunkon kapható minden, ami a tökéletes piknikhez kell - és még annál is több.

Mert a piknikhez a legszebb pikniktakaró dukál, igaz? Polár pikniktakarók több színben a széleken díszítővarrással, hord pánttal összefogva és K-UP plédek széles választékával várjuk Önt, hogy megtalálja azt, amit igazán keres!  Plédeink 100% poliészterből készültek 180 x 120 cm-es méretben kaphatók, ami ideális ahhoz, hogy bárki kényelmesen elhelyezkedjen rajtuk és elköltsön egy finom ebédet a hosszú túra után.

Szeret kint ülni a teraszon egy kényelmes hintaszékben teát vagy kávét szürcsölgetve még a deres őszi reggeleken is? Csak nézni a napfelkeltét, ahogy átbukik a dombok felett és a vadak visszatérnek a mezőről az erdő sűrű fái közé? Ki ne szeretné egy pillanatig érezni a csendet és a békét mielőtt elkezdődne a reggeli kapkodás a fürdőszobában, rohanás a buszhoz és tolongás a villamoson, míg beér a munkahelyére?

Az ilyen ritka, csodálatos reggeleket ki kell élvezni! De mint tudjuk az ilyen csodálatos reggeleken csodálatosan hideg is van… Ne hagyja, hogy a hideg útját állja annak, hogy élvezze ezt a varázslatos pillanatot! Nézzen szét webáruházunk takaró kínálatában, válassza ki a megfelelő darabot és készüljön fel nyugalomban a napra.

Látogasson el a PólóPláza webáruházába és válogasson kedvére prémium minőségű termékeinkből megfizethető áron!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 337 Ft - 25 778 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Anyagvastagság
 (g/m2)
180 g/m2 - 280 g/m2