Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI GALLÉROS PÓLÓ

Valami elegáns, mégis kényelmes ruhadarabra vágyik? A női galléros  pólók divatja újra hódít, az év minden napján hordhatjuk őket, munkába, iskolába vagy csak otthoni “lazulós” pólónak. Legyen szó a nyárról, amikor a nagy melegben csupán csak egy könnyebb, lélegző anyagból készült pólót szeretnénk felvenni, vagy a hidegebb időszakokról amikor már elkél a vastagabb öltözet, például pulóverrel kombinálva.  Akár ajándékként is megállja a helyét, hiszen galléros pólóink egyszerűek és az egyszínű változatokra remek ötlet lehet valamiféle egyedi nyomtatás készítése. Cégek esetén pedig a céges logó elhelyezéséhez vagy esetleg egyen póló kivitelezéséhez is megtalálja kínálatunkban a megfelelő terméket.

A női galléros pólókról

Az egyszerűbb női galléros pólók különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak 100%-os organikus pamut pólók, hagyományos pamutból készült női rövid és hosszú ujjú galléros pólók, illetve egyéb pamut keverékből készült ruhadarabok is.   A pamut pólók viselése kényelmes, légáteresztő hatása révén nem irritálja a bőrt, hiszen természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve fizikai jellegű munkavégzéshez is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel sok éven át tudjuk majd használni. Válogasson rövid ujjú galléros pólók között a nyári időszakra vagy vásároljon egy kicsit melegebb hosszú ujjú női galléros pólót, a hűvösebb őszi- téli időszakokra.

Női galléros pólóink főként hagyományos és organikus pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. A galléros női pólók különleges ruhadarabok, melyek egyszerűségük révén, mindennapos eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet hiszen XS-től egészen 2XL-es méretig válogathat a galléros pólók között.

A női galléros pólók széles választéka elérhető webshopunkban, a különféle vevői igényekhez igazodva. Ezen felül a női divatot sem szerettük volna elhanyagolni, így többféle szabás közül válogathat alakjának megfelelően. Válasszon karcsúsított vagy testhezálló női pólót alakja kiemelésére.

A szivárvány minden színében megtalálhatóak nálunk a női galléros pólók, válogasson kedvére, keresse meg kedvenc színét pólóink között. Főbb gyártóink többek között az Anvil, Kariban, illetve a SOL’S.

Szűrés