Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KALAP

Töltsön több időt a természetben

Talán még sosem volt annyira fontos, hogy elegendő időt töltsünk a természetben, mint manapság. Hiszen napjainkra az embereket egyre több és több stressz éri, nem mellesleg sokan a számítógép előtt ülnek, vagy a gyárban állnak a szalag mellett. A friss levegőre szellemi és fizikai egészségünk miatt is szükségünk van, ezért érdemes rendszeresen beiktatni olyan tevékenységeket, melyek a szabadban végezhetőek.


8termék 18

Praktikus kiegészítő szabadtéri tevékenységekhez

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatában többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők. Ami pedig a kalapokat illeti…

Akár horgászatra, akár kirándulásra, kempingezésre, vagy csak egy egyszerű városi sétára készül, kalapjaink mindig jó szolgálatot tesznek, mellette pedig divatosak is.

A kalapok megvédik az fejet, az arcot és a nyakat a nap káros sugaraitól. A szellőzőnyílások pedig elősegítik a fej szellőzését és megakadályozzák a verejtékezést. A termék kialakításának köszönhetően könnyen illeszkedik a fejre, így annak hosszabb idejű viselete során is kényelmes marad.

Kínálatunkban számos szín közül választhatja ki az Ön számára leginkább tetszőt, melyben jól érzi magát és szívesen mutatkozik ismerősei előtt. Amennyiben a letisztult darabokat részesíti előnyben, úgy válasszon egy fehér vagy egy bézs színű kalapot, hogyha pedig egy merészebb darabban gondolkodik, akkor jó választás lehet egy kék színű kalap.

A kategóriában olyan termék is megtalálható, amely rendelkezik állítható zsinórral. Érdemes ezt a típusú kalapot választani, amennyiben gyakran fog lehajolni benne, vagy szeles időjárási körülmények között is használni szeretné.

 

Tegye le voksát egy nagyszerű kalap mellett, a többit pedig bízza ránk

A kínálatban a nagyszerű minőség mellett a megfizethető árak gondoskodnak arról, hogy a termékek bárki számára elérhetőek legyenek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek legyenek, miközben az árak megfizethetőek maradnak..

Ne engedje, hogy a napsütés elrontsa kikapcsolódását. Találja meg a tökéletes darabot és élvezze stílusosan a szabadban töltött időt. Rendelje meg mihamarabb a kiválasztott termékeket, mi pedig biztosítjuk Önnek, hogy néhány munkanapon belül megérkezzenek. Ne feledje, hogy a minimum rendelési összeg 5000 forint.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 670 Ft - 9 558 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
85 g/m2 - 350 g/m2