ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK!!  Katt ide!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

SÁL

Meleg és kényelmes kiegészítő a hideg idő ellen

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatában többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.


29termék 129

Egy sál praktikus kiegészítőként szolgálhat a hűvösebb napokon. A praktikusságon túl pedig kényelmesek és divatosak is. Akár egy unalmas egyszínű öltözetet is könnyedén feldobhatunk vele, legyen szó sportos vagy elegáns öltözetről. A Pólópláza kínálatában megtalálható vastag sálaknak köszönhetően a hűvös téli napokon sem fog bejutni a hideg levegő a ruházata alá.

A sálak sokféle színben és stílusban elérhetőek, ezért könnyedén megtalálhatja az Ön stílusához illő darabokat is. Gondolja végig, hogy a hidegebb vagy a melegebb tónusú árnyalatok illenek bőrszínéhez, valamint személyiségéhez és válaszon ehhez mérten.

Az anyagösszetételt tekintve különféle darabok közül választhat, hiszen a kínálatban többek között megtalálható mikropolár és akrilból készült kötött sál is.

 

Ajándékötleteknek sem utolsó

Az ajándékozás az egyik legjobb módja annak, hogy kifejezzük szeretetünket, megbecsülésünket és hálánkat a számunkra fontos személyek irányába. Sokszor a drága ajándékok helyett sokkal nagyobb örömet okozhatunk egy apróbb, figyelmesebb ajándékkal.
Ha épp barátjának, családtagjának, vagy ismerősének szeretne ajándékot adni, úgy kitűnő választás lehet egy sál. A sálak minősége és divatos kinézete miatt biztos lehet benne, hogy az ünnepelt személy nagyra fogja értékelni ajándékát. Azonban ne felejtse el figyelembe venni az ünnepelt ízlését az ajándékválasztás során.

 

Találja meg az ideális darabot, a többit pedig bízza ránk

Amennyiben Önnek megfizethető és minőségi sálra van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Széles felhozatalunkban biztosan megtalálja az Ön stílusához leginkább passzoló terméket. Újítson be és nyűgözze le ismerőseit stílusos megjelenésével, majd zsebelje be a bókokat.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 950 Ft - 4 210 Ft
Gyártó
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag
Anyagvastagság
 (g/m2)
55 g/m2 - 240 g/m2
Jellemzők-Részletek