Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

MELLÉNY

134termék 148
134termék 148

Szereti a mellényeket? A pufi dzsekikben nehezen mozog, kényelmetlennek érzi őket a karoknál és szűknek hónaljban? Úgy van vele, hogy nem vesz fel addig vastag kabátot, amíg nem muszáj?

 

Akkor a mellényeket Önnek találták ki!

Vannak olyan időszakok az évben, főleg mostanában, amikor nagyon nagy a napi hőingás. Amikor reggel majd megfagyunk, és azt sem tudjuk, mit vegyünk magunkra, délután meg dobjuk a textilt, és azon gondolkodunk mennyire lenne ciki egy szál pólóban hazamenni november első hetében.

A mellények nagy előnye a kabátokkal szemben, hogy nemcsak melegen tartják a derekat és a hátat, de kellő szabadságot biztosítanak a karoknak, így a szokásos őszi-téli kerti munka (mint favágás) és szabadtéri sportok művelésekor is kiváló választás lehet mindenki számára.

Ha Ön is szereti a mellényeket ne habozzon! Látogasson el weboldalunkra és válogasson kedvére férfi mellények széles választékából.

A PólóPláza webáruháza Férfi mellény kategóriája minőségi darabokat kínál mindenkinek! Több száz darab közül válogathat, XS-től 5XL-es méretekben, cipzáras, cipzáras-kapucnis és V-nyakú kialakításban. Keressen klasszikus színeket, mint fekete, fehér, barna, vagy vágyjon egy fokkal extrémebb kinézetűre, mint a narancssárga, citromsárga vagy piros kínálatunkban garantáltan megtalálja.

Talál nálunk bélelt, kapucnis, karcsúsított darabokat, zsebes, és oldalvarrott kialakításban, olyan világmárkák termékeiből, mint Designe to Work, Just Hood, Kariban, Sol’s, Regatta, Proact és Premier. Árulunk 100% poliészterből készült mellényt férfiaknak és pamut-poliészter keverékből készült darabokat is.

Webáruházunkban prémium minőségű anyagból készült kényelmes ruhaneműt talál széles színválasztékban, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami a legjobban tetszik neki!

A PólóPláza minden forgalmazott márka mérettáblázatával nyújt segítséget Önnek a megfelelő méret kiválasztásában, hogy többet ne kelljen a csomagok visszaküldésével bajlódnia! Ne késlekedjen! Szerezzen magának örömet prémium minőségű mellényeink egyikével és élvezze a hűvösebb reggeleket is!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
759 Ft - 23 640 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
65 g/m2 - 560 g/m2
Jellemzők-Részletek