Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

ESŐKABÁT-ESERNYŐ

Képzelje el következő szituációt: egy szép tavaszi délutánt szeretne eltölteni párjával és gyermekeivel a szabadban a hosszú, zord tél után. Túráznának, megcsodálnák az éledező természetet, a szabad ég alatt költenék el ebédjüket. Jól hangzik, igaz? Végre kiszabadulni a lakásból a hosszú, bezártságban töltött napok után. Hosszú hónapok után újra érezni a hegyi ösvényt a bakancsunk alatt és beszívni az erdő friss illatát igazán lenyűgöző élmény.

De mind tudjuk, hogy még a legjobban várt és legaprólékosabban megszervezett kirándulást is pillanatok alatt tönkreteheti az időjárás. Mert nem tudhatjuk, mikor szalad át a vidéken egy futó zápor. Esőkabát és esernyő kategóriánk megoldást nyújt Önnek!

Ne hagyja, hogy zivatar a kedvét szegje!

Ne mondjon le a természet szépségéről egy kis csapadék miatt! Esernyő vagy esőkabát, melyik legyen? Nálunk minden akad! Átlátszó esernyő, sárga esőkabát. Vagy legyen fordítva? Sárga esernyő és átlátszó esőkabát? Akár összecsukható, automata, golf vagy portás esernyőre vágyik, nálunk mindent megtalál! Poncho szabású esőkabátot keres gömb tokban, vagy kétszínű, kifordítható esőkabátot venne? Nálunk mindkettő van!

Mind tudjuk, hogy mindig jobb, ha van, és nem kell, mintha nem lenne mikor kéne. Ez különösen igaz az esernyőkre is. De ki akarna állandóan egy méteres esernyőt cipelni magával? Kinek volna kedve állandóan a fél táskáját kipakolni a napsütötte időben csak azért, hogy elférjen egy összecsukott családi esernyő a táskájában? Éppen ezért mini esernyők széles választékából szemezgethet kínálatunkban! Hogy mindennek legyen helye a táskában!

Weboldalunk hihetetlenül széles választékot kínál az esőkabátok szerelmeseinek és azoknak is, akik az esernyőkre esküsznek. Az összes elképzelhető típust megtalálja kínálatunkban a szivárvány minden színében, a mini tokban lévő esőkabáttól az igazi 4 személyes családi esernyőkig!

Nem számít, mire van szüksége! Nálunk garantáltan megtalálja, amit keres! Nézzen szét a Pólópláza Esőkabát-esernyő kategóriájában és merüljön el a széles kínálatban!

Szűrés