Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

IRATTÁSKA

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatában többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.

 


11termék 111

Irattáska a munka hőseinek 

Munkahelye és otthona között folyamatosan ingázik eszközével és dokumentumok sokaságával? Ruházzon be egy irattartó táskára és sokkal könyebb lesz a rendszerezés.
A Pólópláza kínálatában számos szempont alapján választhatja ki az Önnek leginkább megfelelő irattáskát. A legfontosabb, hogy eszköze kényelmesen beleférjen, ezért kisebb és nagyobb változat is megtalálható. Ezen kívül az anyaghasználatban és a színekben is található eltérés.

Egy irattáska esetén különösen fontos, hogy strapabíró legyen és jól bírja a mindennapi használatot, hiszen nem néhány hétre vásárolja az ember.
A kínálatban a nagyszerű minőség mellett a megfizethető árak gondoskodnak arról, hogy a termékek mindenki számára elérhetőek legyenek. A márka mindig is fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek, miközben az árak megfizethetőek.
 

Válogasson irattáska kínálatunkból!

Ezen kívül a kategóriában megtalálható egy összehajtható rendszerező is. Rendkívül praktikus lehet akár egy kisebb irodában, akár otthonában. Ha épp nincs rá szüksége egy egyszerű mozdulattal összehajthatja és a legkisebb helyen is elfér, így biztosan nem lesz útban. 

Amennyiben Önnek megfizethető és minőségi irattáskára van szüksége, válasszon a Pólópláza kínálatából. Széles felhozatalunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelőt.

Találja meg a számára legideálisabb irattáskát, mely megkönnyíti a mindennapokat. Így akár reggelei is kevésbé stresszesen indulnak majd.

 

Rendelje meg mihamarabb otthona kényelméből a kiválasztott terméket/termékeket és futáraink néhány munkanapon belül már el is juttatják otthonába!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 938 Ft - 8 612 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó