ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK!!  Katt ide!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GALLÉROS PÓLÓ

Nem tudod eldönteni, hogy alkalmi vagy általános viselet? Hirtelen kell felöltözni egy rendezvényhez és nem tudod, milyen a dresscode? A galléros póló remek köztes megoldás: rövid ujjú galléros póló vagy inkább hosszú ujjú galléros póló? Prémium pamut, komfortos viselet, kedvező ár és akár ingyenes kiszállítás.

Unja már a hétköznapi rövid ujjú, kerek nyakú pólókat hordani minden áldott nap, viszont ha ingbe menne a munkahelyére túlöltözöttnek érezné magát? Váltani szeretne? Stílusváltásban gondolkodik?  Nézzen körül webáruházunk férfi póló kínálatában, válassza a galléros póló kategóriánkat és próbáljon ki egy új stílust!

Ezért voksoljon a galléros pólók mellett!

Nem tudja eldönteni, hogy a barátja szülinapi bulijára alkalmi ruhát válasszon magának, vagy valami egyszerűbb, hétköznapi viselet lenne jobb?

Esemény: kerti parti. Helyszín: Zoli barátunk hátsó kertje. Összejövetel oka: nincs. Dresscode: nem tudom? Sokszor fordult már elő Önnel is az előbbi szituáció? Zoli barátja felhívja, hogy helló haver, egy óra múlva nálam, mindenki ott lesz, bulizunk egy jót. Ön 5 perc alatt lefürdik, menet kész lenne 15 perc alatt és még a boltba is lenne ideje bemenni egy rekesz sörért a haveroknak, ha nem kellene 20 percet a szekrény előtt állni és azon gondolkodni mit vegyen fel. Ha alul öltözik az nem jó, ha túl öltözik az is ciki.

Van egy jó hírem: a galléros pólók remek köztes megoldást jelentenek az ilyen helyzetekben. Nem elegáns, de nem is túl hétköznapi.

 

A PólóPláza webáruházában rövid és hosszú ujjú galléros pólók széles választéka várja Önt!

Prémium pamut, komfortos viselet, kedvező ár és akár ingyenes kiszállítás!

Van, hogy sűrű a program minden nap. Néha nem elég 24 óra egy nap, nincs idő mindenre. Tudja min tud időt spórolni? Az öltözködésen. Képzelje el a következőt: Este hétkor a szülei asztalánál ül egy hétköznapi péntek esti vacsorán, ahogy eddig mindig, de nyolc órakor azzal a helyes lánnyal van randija, akit már hetek óta bámul a kávézóban, tízkor pedig a haverokkal kell találkoznia a szokásos pénteki pókerparti miatt. Még szerencse, hogy az öltözködéssel nem kell húznia az időt: egy galléros póló és máris megvan az egész napos viselet, legyen bármilyen programja.

Webáruházunkban prémium minőségű anyagból készült kényelmes ruhaneműt talál széles színválasztékban, hogy mindenki megtalálhassa azt, ami a legjobban tetszik neki! Webáruházunk minden forgalmazott márka mérettáblázatával nyújt segítséget Önnek a megfelelő méret kiválasztásában, hogy többet ne kelljen a csomagok visszaküldésével bajlódnia!

Nálunk garantáltan megtalálja, amit keres! Nézzen szét Galléros póló kategóriánkban és merüljön el a széles kínálatban, válogasson kedvére prémium minőségű termékeinkből megfizethető áron!

Szűrés