ÁLLANDÓAN VÁLTOZÓ IDŐSZAKOS KEDVEZMÉNYEK!!  Katt ide!

Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

HÁTIZSÁK

A Pólópláza weboldalán kiváló minőségű és stílusos hátizsákok találhatóak. A kategória széles választékot kínál a hátizsákot keresők számára, beleértve az iskolai hátizsákokat, a városi hátizsákokat, a sport hátizsákokat, a klasszikus hátizsákokat és az utazáshoz való hátizsákokat is.


325termék 148
325termék 148

Válogasson hátizsák kínálatunkból!

A Pólópláza hátizsákjai kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek garantálják a kényelmet és a hosszú élettartamot. A termékek pamutból, poliészterből, bőrből és szintetikus anyagokból készülnek, amelyek vízállóak, jól szellőznek és könnyen tisztíthatók. A termékek színei és mintái modernek és stílusosak, így bárki jól mutat benne.

Hátizsákjaink tökéletesek a mindennapi használatra, de alkalmasak az utazásra is. Az iskolai hátizsákok több zsebbel rendelkeznek, hogy elválasszák a tantárgyakat, a sport hátizsákok rugalmasak, így könnyedén mozognak a testtel együtt, és garantálják a szabad mozgást, míg az utazáshoz való hátizsákok pedig tökéletesek a hosszú utazásokhoz és a kényelmes hordozáshoz.

Kiváló minőség, megfizethető áron

A Pólópláza hátizsákjai megfizethető áron kaphatóak, így bárki számára elérhetőek. A márka mindig is. fontosnak tartotta, hogy a termékei minőségiek és stílusosak legyenek, miközben az árak megfizethetőek maradjanak.

Összességében, a Pólópláza egy minőségi táskákat kínáló márka, amely kiváló minőségű anyagokból készül és modern, stílusos dizájnnal rendelkezik. A termékek kényelmesek, rugalmasak és megfizethető áron elérhető ön és bárki más számára egyaránt.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
2 176 Ft - 114 656 Ft
Gyártó
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 450 g/m2
Jellemzők-Részletek