Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

ESÖKABÁT

Egy esőkabát és többé nem számít a rossz idő 

A változatos időjárás következtében legyen szó bármely évszakról is előfordulhat egy hirtelen esőzés, amire nincs felkészülve az ember. Gondolhatnánk, hogy egy esernyő és minden meg is van oldva, viszont ez gyakran nem fér el a táskába és nehéz is. Ettől sokkal praktikusabb megoldás, ha egy esőkabátot választunk. Kis helyet foglal, így bármikor elő tudjuk kapni táskánkból, és súlya is elenyésző, így emiatt biztosan nem fogja húzni a táska vállunkat.


7termék 17

Mikor jön jól egy esőkabát? A kérdés inkább az, mikor nem. Egy nyaralás, ahol az időjárás felülmúlja terveit. Egy edzés a szabadban, ami alatt elered az eső. Vagy gondoljon csak azokra a napokra amikor munkába menet még napsütéses idő volt, hazafele pedig már szakad az eső.

Egy esőkabát számos előnnyel bír az esernyővel szemben. Az esőkabát viselése sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, mint egy esernyő. Az esőkabát hatékonyabb, mint egy esernyő, hiszen nagyobb védelmet biztosít. Nem csak magunk fölé emeljük és fejünk, valamint vállunk van védve, hanem teljes testünk. Ez különösen hasznos lehet abban az esetben, ha szeles időjárás uralkodik, így biztosan nem fog előfordulni, hogy a szél miatt elszakad vagy megreped esernyője.

Továbbá az esőkabát előnyei közé sorolható, hogy sokkal tartósabb, mint egy esernyő. Nem fog eltörni, vagy apró sérülés miatt használhatatlanná válni. Ráadásul ezek a termékek minőségibb anyagból készülnek. Valamint az sem maradhat ki a sorból, hogy egy esőkabát viselésekor mindkét keze szabadon marad és több mozgásszabadságot biztosít.

 

Még mindig az esernyőt választaná?

Végső során az esőkabát és esernyő közötti választás egyéni preferenciáin múlik. Amennyiben a divatos megjelenés is mérvadó az Ön számára, úgy bármely terméket is választja fontos, hogy az megegyezzen az Ön stílusával. Így nem csak védve lesz az esőtől, hanem öltözködésével kifejezheti egyéniségét és stílusát.

Rendeljen egyet Ön is magának és ne hagyja, hogy az eső szabjon határt. Futárjaink gondoskodnak arról, hogy a választott termékeket mihamarabb kézhez kapja és többé ne legyen akadály az időjárás.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
499 Ft - 7 557 Ft
Válasszon színcsoportot
Gyártó