Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GYEREK GALLÉROS PÓLÓ

Valami elegánsabb ruhadarabra van szüksége gyermeke számára, viszont mégis kényelmesre? A gyermek galléros pólók divatja újra hódít, az év minden napján hordhatjuk őket, óvodába, iskolába, vagy csak otthoni “játszós” pólónak. Legyen szó a nyárról, amikor a nagy melegben csupán csak egy könnyebb, lélegző anyagból készült pólóra van szükségünk, vagy a hidegebb időszakokról amikor már elkél a vastagabb öltözet és aláöltözetként szeretnénk viselnénk pólóinkat, például egy pulóverrel kombinálva, Nálunk biztosan talál majd gyermeke igényeinek megfelelőt.


29termék 129

A gyerek galléros pólókról

Az egyszerűbb gyerek galléros pólók különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak 100%-os organikus pamut pólók, hagyományos pamutból készült női rövid és hosszú ujjú galléros pólók, illetve egyéb pamut keverékből készült ruhadarabok is.   A pamut pólók viselése kényelmes, légáteresztő hatása révén nem irritálja a bőrt hiszen természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve a mindennapokra. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel gyermeke sok éven át tudja majd használni. Válogasson rövid ujjú galléros pólók között a nyári időszakra vagy vásároljon egy kicsit melegebb hosszú ujjú gyerek galléros pólót, a hűvösebb őszi- téli időszakokra.

Gyerek galléros pólóink főként hagyományos és organikus pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. A galléros gyerek pólók különleges ruhadarabok, melyek egyszerűségük révén, mindennapos eleganciát kölcsönöznek viselőjüknek. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet hiszen gyerek XS -től egészen 2XL-es méretig válogathat a fiú és lány galléros pólók között.

A gyerek galléros pólók széles választéka elérhető webshopunkban, a különféle vevői igényekhez igazodva.

A szivárvány legtöbb színében megtalálhatóak nálunk a fiú galléros pólók, illetve a lány galléros pólók is. Válogasson kedvére, keresse meg gyermeke kedvenc színét pólóink között. Főbb gyártóink többek között az Anvil, Kariban, illetve a SOL’S.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
741 Ft - 4 440 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
155 g/m2 - 203 g/m2
Jellemzők-Részletek