Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

GURULÓS TÁSKA-BŐRÖND

Utazzon kényelmesen gurulós bőrönddel! 

Az emberek többsége egész évben alig várja, hogy eljöjjön a jó idő és a nyaralás időszaka. Egy korábban nem látott desztináció számos lehetőséget hordoz magában. Új kultúrák megismerése, a gasztronómia felfedezése és lélegzetelállító természeti csodák sokasága.

Azonban van egy dolog, ami rendszeresen gondot okoz az utazni vágyóknak. Ez pedig nem más, mint a magukkal vitt ruha és egyéb kiegészítők mennyisége. Tudatosan előre kell gondolkodni és felkészülni mindenre, hogy ne érhessen minket váratlan meglepetés. Hogyha nem megfelelő bőrönddel indul útnak az ember, úgy az egész utazásra negatív hatással lehet.


5termék 15

Bőröndjeinket kisebb és nagyobb méretet is megtalálhat. De miért lehet jobb választás a kisebb méretű gurulós bőrönd? Az utazás során nem kell poggyászának feladásával, illetve annak fogadásával bajlódnia. Minden értékét biztonságban tudhatja, hiszen csomagja végig maga mellett lehet, így biztosan nem tulajdonítanak el belőle semmit. Nem utolsó sorban pedig spórolhatunk is vele, hiszen nem kell plusz költséget fizetnünk nagy csomagunkért. 

A gurulós bőröndök praktikus kialakítással rendelkeznek, hiszen számos egymástól elszeparált zseb teszi lehetővé, hogy a magával vinni kívánt utazási kellékek kényelmesen és rendszerezetten férjenek el a poggyászban. 

Amennyiben ajándék után nézelődik, de költségvetése nem teszi lehetővé drága termékek vásárlását, úgy kínálatunkban olcsó gurulós bőröndre is szert tehet. Amennyiben ismerőse születésnapja közeleg, de nincs ötlete mit adhatna neki ajándékba, úgy remek ötlet lehet egy bőrönd vásárlása mellett dönteni.

 

Válassza a minőséget, válassza termékeinket

A Pólópláza számára fontos, hogy a minőségi termékek mellé megfizethető árak társuljanak, bízva abban, hogy a vásárlók elégedettek lesznek választott termékeikkel.

A minőség pedig különösen fontos a bőrönd kiválasztásakor, hiszen jobb esetben hosszútávra tervez vele az ember és nem szeretne néhány hónap múlva újat vásárolni.

Az utazás feltölt és segít kiszabadulni a mindennapi mókuskerékből. Az utazás olyan élményeket hordoz magában, melyek egy életre szólnak és soha senki nem veheti el azokat tőlünk. A világ hatalmas és a felfedezetlen desztinációk csak arra várnak, hogy megbízható bőröndjével Ön is útnak induljon.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
11 812 Ft - 49 584 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás