Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

3/4 UJJÚ NŐI PÓLÓ

A ¾ ujjú női póló elegáns hatást kölcsönöz kezeidnek, hiszen ujja alkarod közepéig ér csak le. A ¾ ujjú pólók remek választások a szellős tavaszi és őszi napokon. Weboldalunkon megtalálhatod őket különböző szabásban és színben, ne habozz körbenézni!


13termék 113

Háromnegyed ujjú női pólók anyaga

A női ¾ ujjú pólók anyaga tartalmaz pamutot, poliésztert, viszkózt vagy spandexet. A pamutnak köszönhetően a pólók puhák és kényelmesek, a nedvességet jól szívják, valamint szellőznek is, míg a poliészter hatására a póló szilárdabb, kezelhetőbb, nehezebben gyűrődik.

 

Színek, fazonok, szabások

A ¾ ujjú női pólók szabását tekintve elérhető nálunk környakas, oldalvarrott és testhezálló fazon is 8 színben: fehérben, feketében, kékben, lilában, narancssárgásban, pirosban, rózsaszínben és szürkében.

 

Mikor tudod hordani a ¾ ujjú pólókat?

A ¾ ujjú női pólókat leginkább a tavaszi és őszi hónapokban tudod hordani, mikor az időjárás még meleg, de olykor felélénkül a szél. A pólók ujjuk szabásának köszönhetően viselőjének elegáns külsőt kölcsönöz, így akár munkába, kirándulásokhoz és szabadidős tevékenységekhez, de akár találkozók alkalmával is viselheted. Maga a pólók anyaga nem vastag, de könnyedén fölé lehet venni egy kardigánt vagy dzsekit, amivel melegebbé tehető a viselet.

 

Háromnegyed ujjú női pólók ápolása

A pamut és poliészter szálaknak köszönhetően a ¾ ujjú női póló ápolása egyszerű, mosó- és szárítógéppel könnyedén megoldható, azonban javasoljuk a póló címkéjének elolvasását, nem csak a ¾ ujjú női póló ápolása, de minden ruhanemű tisztításának és ápolásának megkezdése elött. Ezzel ruháink minőségét hosszú éveken át élvezhetjük.

A ¾ ujjú női pólók hasznos darabok lehetnek az átmeneti időjárás során, így a tavaszi és őszi hónapokban. Hordása közben viselőjének elegánsabb kinézetet kölcsönöz az ujjak szabásának köszönhetően. A ¾ ujjú női pólók weboldalunkon XS-től 2XL méretig kaphatóak, nézz körül és találd meg a hozzád leginkább passzoló darabokat!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 058 Ft - 2 378 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
146 g/m2 - 159 g/m2