Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

KAPUCNIS NŐI PÓLÓ

A kapucnis női pólók a szabadidős tevékenységek egyik legkényelmesebb viseletei. Jó választások lehetnek még sportoláshoz, de akár az otthoni grill partykhoz vagy kertrendezéshez is. Weboldalunkon több színben és fazonban találhatod meg a női kapucnis pólókat XS mérettől 2XL méretig.


20termék 120

Női kapucnis pólók anyaga

A női kapucnis pólók nagyobb mennyiségben pamutból, poliészterből és kisebb mennyiségben viszkózból készülnek. A pamutszálaknak köszönhetően a női kapucnis pólók puhák és kényelmes érzést kölcsönöznek viselőjüknek, továbbá a mozgás közben megjelenő folyadékot jól szívja. A poliészternek hála szilárdabb és minőségét tovább megtartják a termékek.

 

Színek, fazonok, szabások

Női kapucnis pólókból megtalálhatóak nálunk hosszú ujjú, kapucnis, oldalvarrott, testhez álló, végig cipzáras és zsebes változatok is több, különböző színben: fehérben, feketében, kékben, lilában, pirosban, rózsaszínben, szürkében és zöldben.

 

Mikor tudod hordani a kapucnis pólókat?

Kapucnis pólókat bármilyen szabadidős vagy sport tevékenység közben hordhatsz. Jó választás lehet egy családi, baráti körben töltött sütögetés vagy kirándulás során, de akár a mindennapi kocogás és edzés alkalmával is, hiszen magas pamut tartalmának köszönhetően légáteresztő, valamint a jelentkező izzadtságot is jól szívja a test felszínéről.

 

Női kapucnis pólók ápolása

A női kapucnis pólók vásárlását követően javasoljuk a benne lévő biléta elolvasását és a ruhadarab a szerint ápolását. Általánosságban ezen ruhadarabok moshatóak mosógépben és száríthatóak szárítógépben, azonban a vegytisztítás mellőzését javasoljuk a termék hosszú élettartamának megőrzése érdekében.

 

Női kapucnis póló márkáink

Jelenleg az American Apparel és az Anvil márka termékeit értékesítjük XS mérettől 2XL méretig.

Nézz körül kínálatunkban és élvezd a szabadidődet önfeledten. Kapucnis pólóinkkal kényelmesen sportolhatsz vagy kirándulhatsz a szabadban.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
746 Ft - 1 776 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
136 g/m2 - 159 g/m2
Jellemzők-Részletek