Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

3/4 UJJÚ PÓLÓ

A ¾ ujjú póló megfelelő védelmet nyújt az átmeneti idő nyújtotta viszontagságoknak. A tavaszi és őszi hol napos, hol szeles időjárásában tökéletes viselet lehet férfiaknak akár mellény, akár dzseki alá.


23termék 123

Háromnegyed ujjú pólók anyaga

A ¾ ujjú pólók anyaga tartalmaz pamutot, poliésztert, viszkózt vagy spandexet. A pamutnak köszönhetően a pólók puhák és kényelmesek, a nedvességet jól szívják, valamint szellőznek is, míg a poliészter hatására a póló szilárdabb, kezelhetőbb, nehezebben gyűrődik.

 

Színek, fazonok, szabások

A ¾ ujjú pólók nálunk oldalvarrott, raglán és testhezálló fazon elérhető 5 színben: fehérben, feketében, kékben, pirosban és szürkében.

 

Mikor tudod hordani a ¾ ujjú pólókat?

A ¾ ujjú pólókat leginkább a tavaszi és őszi hónapokban tudod hordani, mikor az időjárás még meleg, de olykor felélénkül a szél. A pólók ujjuk szabásának köszönhetően védik a karodat, megfelelő viselet munkába, kirándulásokhoz és szabadidős tevékenységekhez, de akár találkozók alkalmával is viselheted. Maga a pólók anyaga nem vastag, de könnyedén fölé lehet venni egy mellényt vagy dzsekit, amivel melegebbé tehető a viselet.

 

Háromnegyed ujjú pólók ápolása

A pamut és poliészter szálaknak köszönhetően a ¾ ujjú női póló ápolása egyszerű. Első mosás és szárítás elött azonban érdemes elolvasni az ápolási útmutatót a póló minőségének és méretének megőrzése érdekében.

A ¾ ujjú pólók hasznos darabok lehetnek az átmeneti időjárás során, így a tavaszi és őszi hónapokban. Hordhatod önmagában vagy mellény, kabát alá is. A ¾ ujjú pólók weboldalunkon XS-től 2XL méretig kaphatóak, nézz körül és vásárolj nálunk!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
251 Ft - 1 409 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
125 g/m2 - 159 g/m2
Jellemzők-Részletek