Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

SZÉLDZSEKI

A széldzseki a legtöbb ember ruhatárának elengedhetetlen része. Az átmeneti időszakra, tavaszi és őszi évszakokban szeles, kissé esős időjárási körülményekre az egyik leghasznosabb ruházati darabnak mondhatjuk. A széldzseki alkalmas hétköznapi viseletre, de sportoláshoz, kiránduláshoz, túrázáshoz, utazáshoz is használhatjuk. Nem csak nagyon hasznos ruhadarabok, de igazán divatosak is tudnak lenni.


49termék 148
49termék 148

Praktikus és kényelmes széldzsekik többféle anyagból 

Férfi és unisex széldzseki kínálatunk darabjai nylon és poliészter anyagból készülnek. Mindkét anyagból készült dzseki könnyen ápolható, mosható, nem igényel különösebb gondozást. A poliészterből készült széldzsekik nehezebbek és viselés közben csendesebbek, nincsen susogós hangjuk mozgás közben.

A saját zsebébe összehajtható széldzsekik nagyon praktikusak, mert bármikor levehetjük, ha éppen nincsen rá szükségünk és összehajthatjuk. Kis helyen is elfér, könnyű a súlya, gyakorlatilag bárhová eltehetjük és kényelmesen vihetjük magunkkal.

A gallérba rejthető kapucnis széldzsekiket rugalmasan használhatjuk. Nem kell döntenünk, hogy kapucnis vagy kapucni nélküli széldzsekit szeretnénk vásárolni, hanem könnyedén elővehetjük vagy elrejthetjük attól függően, hogy szeretnénk-e viselni vagy sem.

A cipzáras oldalsó zsebekbe és a tépőzáras belső zsebekbe a személyes tárgyainkat is elrakhatjuk.

 

Többféle típus különböző problémákra 

A vízálló és szélhatlan széldzsekik megóvnak a kisebb esőtől és a szeles időjárástól.

A légáteresztős, szellőzős darabokat sportoláshoz - legyen az kerékpározás vagy futás - érdemes választani, így testmozgás közben megkímélhetjük magunkat az izzadás okozta kényelmetlenségektől.

Ha a hidegebb napokra keresünk meleg felsőt, akkor pedig a vastagabb, bélelt széldzsekik lesznek a legjobb választások.

 

Minőségi és széles termékkínálat 

A Pólópláza webshopban többféle színben és méretben kaphatók a férfi széldzsekik, így mindenki megtalálhatja a rászabott széldzsekit a kedvenc színében. Kínálatunkban megtalálhatók a Gildan, a KARIBAN és a SOL’S gyártók termékei is, melyek minőségi férfi széldzsekiket készítenek és többféle árkategória közül választhatnak a vásárlók. Nem csak kifejezetten férfi, hanem unisex dzsekik között is böngészhet. Válogasson széldzseki termékeink között és válassza ki az Önnek megfelelőt!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
3 443 Ft - 20 071 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
0 g/m2 - 70 g/m2
Jellemzők-Részletek