SZÉLDZSEKI

A széldzseki a legtöbb ember ruhatárának elengedhetetlen része. Az átmeneti időszakra, tavaszi és őszi évszakokban szeles, kissé esős időjárási körülményekre az egyik leghasznosabb ruházati darabnak mondhatjuk. A széldzseki alkalmas hétköznapi viseletre, de sportoláshoz, kiránduláshoz, túrázáshoz, utazáshoz is használhatjuk. Nem csak nagyon hasznos ruhadarabok, de igazán divatosak is tudnak lenni.

51 termék 1 48
51 termék 1 48

Praktikus és kényelmes széldzsekik többféle anyagból 

Férfi és unisex széldzseki kínálatunk darabjai nylon és poliészter anyagból készülnek. Mindkét anyagból készült dzseki könnyen ápolható, mosható, nem igényel különösebb gondozást. A poliészterből készült széldzsekik nehezebbek és viselés közben csendesebbek, nincsen susogós hangjuk mozgás közben.

A saját zsebébe összehajtható széldzsekik nagyon praktikusak, mert bármikor levehetjük, ha éppen nincsen rá szükségünk és összehajthatjuk. Kis helyen is elfér, könnyű a súlya, gyakorlatilag bárhová eltehetjük és kényelmesen vihetjük magunkkal.

A gallérba rejthető kapucnis széldzsekiket rugalmasan használhatjuk. Nem kell döntenünk, hogy kapucnis vagy kapucni nélküli széldzsekit szeretnénk vásárolni, hanem könnyedén elővehetjük vagy elrejthetjük attól függően, hogy szeretnénk-e viselni vagy sem.

A cipzáras oldalsó zsebekbe és a tépőzáras belső zsebekbe a személyes tárgyainkat is elrakhatjuk.

 

Többféle típus különböző problémákra 

A vízálló és szélhatlan széldzsekik megóvnak a kisebb esőtől és a szeles időjárástól.

A légáteresztős, szellőzős darabokat sportoláshoz - legyen az kerékpározás vagy futás - érdemes választani, így testmozgás közben megkímélhetjük magunkat az izzadás okozta kényelmetlenségektől.

Ha a hidegebb napokra keresünk meleg felsőt, akkor pedig a vastagabb, bélelt széldzsekik lesznek a legjobb választások.

 

Minőségi és széles termékkínálat 

A Pólópláza webshopban többféle színben és méretben kaphatók a férfi széldzsekik, így mindenki megtalálhatja a rászabott széldzsekit a kedvenc színében. Kínálatunkban megtalálhatók a Gildan, a KARIBAN és a SOL’S gyártók termékei is, melyek minőségi férfi széldzsekiket készítenek és többféle árkategória közül választhatnak a vásárlók. Nem csak kifejezetten férfi, hanem unisex dzsekik között is böngészhet. Válogasson széldzseki termékeink között és válassza ki az Önnek megfelelőt!