Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

CIPŐTARTÓ

Cipőtartó táska a lábbeli kényelmes szállításához

A Pólópláza egy olyan webshop, ahol a minőségi termékek megfizethető árral párosulnak. A széles kínálatban többek között olyan termékek találhatóak meg, mint a női-, férfi-, és gyermekruházat, táskák, játékok és egyéb kiegészítők.



Biztosan Önnek is ismerős az érzés, amikor edzésből hazafele jövet sehogy sem fér bele a táskába cipője és végül egy csúnya reklámszatyorban landol. Ne aggódjon, nem Ön az egyedüli, aki így járt. Erre a problémára nyújt megoldást egyszerű, de nagyszerű cipőtartó táskánk.

Miben is különbözik egy cipőtartó táska egy hagyományos táskától? Egy cipőtartó táska számos előnnyel bír a hagyományos hátizsákokkal szemben. A különálló rész lehetővé teszi, hogy lábbelink ne koszolja össze ruháinkat vagy egyéb tárgyainkat. Ezen felül pedig cipőnk miatt sem kell aggódnunk, hiszen biztosan nem fog behorpadnia vagy egyéb sérülés keletkezni rajta.

 

Jobb, mint egy hagyományos hátizsák

A cipőtartó táska állítható vállpántja kényelmes viseletet biztosít, hiszen egy egyszerű mozdulattal állítható a pántok hosszúsága. A terméken található szellőzőnyílásnak köszönhetően pedig nem kell aggódnia a kellemetlen szagok miatt. 

Egy cipőtartó táska ajándék gyanánt is kitűnő választás lehet sportoló barátainak, családtagjainak vagy bármely ismerősének, aki szívesen utazi és szeretné biztonságban és rendszerezetten tárolni lábbelijét.

A Pólópláza kínálatában számos különböző színben és méretben érhetőek el cipőtartó táskák, így biztosan megtalálja a saját stílusához leginkább passzoló terméket.

A termék anyag használatának köszönhetően cipőit hosszú ideig biztonságban tudhatja, hiszen a cipőtartók időtállónak bizonyulnak.

Amennyiben az Ön által választott termék rendelkezik elülső zsebbel, úgy sportcipőjén túl kisebb tárgyait is könnyedén magával viheti. Itt helyezheti el kulcsait, mobilját, pénztárcáját vagy egyéb kisebb holmijait, így mindig kéznél lesznek és nem kell a táska mélyén keresgélni őket.

Amennyiben éppen csak ez akad keze ügyébe a cipőtartót természetesen más célra is használhatja, hiszen akár ruháit vagy egyéb kiegészítőit is kényelmesen tárolhatja benne a praktikus kialakításnak és a szellőzésnek köszönhetően.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 367 Ft - 5 343 Ft
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag