Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

CSOMAGBAN OLCSÓBBAN

Nem szeret kis mennyiségben vásárolni? Úgy van vele, hogy a minőségi, jól bevált darabokból egyszerűen nem lehet egy alkalommal csak egyet venni? Azt gondolja nagyobb tétel vásárlásakor  jobban kijön anyagilag a tranzakció végére?  Mi teljesen egyetértünk az álláspontjával és nem mellesleg: IGAZA VAN!


60termék 148
60termék 148

Tekintse meg weboldalunk csomagajánlatait és válogasson kedvére kínálatunkból!

Csomagajánlataink között számos lehetőséget talál! Egyforma felsőkre van szüksége egy rendezvényhez a kollégáival? Baráti körével egyenpólót akarnak csináltatni, de a pólót maguknak kell beszerezni? Gyermeke heti 5 nap testnevelésre jár és nem győzi a fehér pólóit mosni? Szereti az egyszerű, letisztult pólókat, amiket felvehet a hétköznapokra vagy egy ing alá? Falja a zoknikat és soha sem elég az ami van? Vagy ami még rosszabb, a kutyája falja fel kedvenc zoknijait?

Bármelyik problémára megtalálja nálunk a megoldást! Csomagban még olcsóbban!

Póló csomagok

Póló csomagjaink között mindenki megtalálja azt amire szüksége van! Női és férfi póló csomagok széles választékával várjuk , többféle kialakítású darabokkal. Talál nálunk keskeny és V-nyakú modelleket, S-2XL méreteket, 100% prémium pamutból készült holmikat.Csomagban 3-10 darabot is rendelhet egyethet viseletből!

Zokni csomagok

Ha végre megtalálta a megfelelő zoknit, ami kényelmes, hagyja lélegezni a lábát, minőségi anyagból készült aminek köszönhetően nem kell többé a kellemetlen szagok miatt aggódnia, ami nem tekeredik meg minden lépésénél a lábán, nem szorítja el a bokáját és a varrása nem nyomja össze a kislábujját, akkor ne csak egyet vegyen belőle! Női és férfi zokni csomagok széles választékából válogathat webshopunkban. Legyen  Armando, Yvonne, Szuntex vagy Mr. Pamut amit keres, egyszerű fekete vagy vicces-márkás Fóritex, boka-, sport-, vagy titokzokni, esetleg valamilyen különleges kialakítású, nálunk megtalálja. Rendeljen 5-10 darabot ha kell, mert mind tudjuk: jó zokniból soha sem elég!

Ne okozzon többet problémát a túl kevés tesipóló vagy  az elveszett zokni pár! Válasszon csomagajánlataink közül és vásároljon kedvezőbb áron! Ne feledje: CSOMAGBAN OLCSÓBB!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
1 448 Ft - 25 261 Ft
Nem
MÉRET
Méretek
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
153 g/m2 - 280 g/m2