Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI PÓLÓ

Az egyszerű, női pólók sosem mennek ki a divatból, az év minden napján szükségünk van dizájnos és kényelmes ruhadarabokra. Legyen szó a nyárról, amikor a nagy melegben csupán csak egy könnyebb, lélegző pólót szeretnénk felvenni, vagy a hidegebb időszakokról amikor már kell a vastagabb öltözet és aláöltözetként szeretnénk viselni pólóinkat. Nálunk biztosan talál majd igényeinek megfelelőt.  Pólóink akár ajándékként is megállják a helyüket, hiszen az egyszínű változatokra remek ötlet lehet valamiféle egyedi nyomtatás készítése.  Vállalatok esetén pedig a céges logó elhelyezéséhez vagy esetleg egyen póló kivitelezéséhez is megtalálja kínálatunkban a megfelelő terméket. Túrázáshoz, kiránduláshoz, sportoláshoz is elengedhetetlen ruhadarab egy kényelmes, légáteresztő póló.

 

A női pólókról

Az egyszerűbb női pólók és a hosszú ujjú pólók különféle anyagokból készülnek. Kínálatunkban megtalálhatóak 100%-os organikus pamut pólók, hagyományos pamutból készült női rövid és hosszú ujjú pólók, illetve egyéb pamut keverékből készült ruhadarabok is.   A pamut pólók viselése kényelmes, légáteresztő hatása révén nem irritálja a bőrt hiszen természetes anyagból készülnek. Ennek köszönhetően viselője 100%-os kényelmet élvezhet viselése során, ezért is alkalmas sportoláshoz, illetve fizikai jellegű munkavégzéshez is. Ezen felül nagyon tartósak, bolyhosodásmentesek, jó eséllyel sok éven át tudjuk majd használni. Válogasson rövid ujjú pólók között a nyári időszakra vagy vásároljon egy kicsit melegebb hosszú ujjú női pólót, a hűvösebb őszi- téli időszakokra.

Női pólóink főként hagyományos és organikus pamutból készülnek, amelyek nem igényelnek különösebb gondozást, odafigyelést. Mosógépben egyszerűen moshatók, a megszokott 30 vagy 40 fokos mosási programmal. Mosás után gyorsan megszáradnak, de akár szárítógépben is száríthatóak. Egyszerű ruhadarabok a pólók, viszont mégis mindennap használjuk őket, az egyik legkényelmesebb viseletet biztosítják számunkra. Kínálatunkban biztosan megtalálja az Önnek megfelelő méretet hiszen XS-től egészen 2XL-es méretig válogathat az olcsó női pólók között.

A női pólók kereknyakú és v-nyakú kivitelben is elérhetők,így biztosítva Önöknek a széles kínálatot a különféle vevői igényekhez igazodva. Ezen felül a női divatot sem szerettük volna elhanyagolni, így többféle szabás közül válogathat alakjának megfelelően. Válasszon karcsúsított vagy testhezálló női pólót alakja kiemelésére.

A szivárvány minden színében megtalálhatóak nálunk a női pólók, válogasson kedvére, keresse meg kedvenc színét pólóink között. Gyártóink többek között az Anvil, Kariban, illetve a SOL’S.

Szűrés