Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI RÖVD UJJÚ PÓLÓ

A rövid ujjú női póló egy stílusos és sokoldalúan hordható ruhadarab, amely különféle alkalmakra tökéletes választás lehet.


626termék 148
626termék 148

Rövid ujjú póló anyaga

A rövid ujjú női póló egyik legfontosabb jellemzője az anyaga. A legtöbb póló pamut és poliészter keverékéből készül, amely kényelmes és légáteresztő érzést biztosít. Az anyagban található pamutszálak puhává teszik, míg a poliészter szálak tartósságot és szilárdságot adnak a pólóknak. Ez a szövet keverék segít elvezetni a nedvességet a testről, hűvösen és kényelmesen tartja viselőjét még meleg időben is.

Weboldalunkon ez a két anyag rövid ujjú pólóinkban különböző mennyiségben találhatóak meg, valamint vannak olyan darabok is, amelyekben viszkóz, elasztán és spandex található kisebb mennyiségben.

 

Színek, fazonok, szabások

A rövid ujjú női pólók többféle színben, fazonban és szabás fajtában kaphatóak. Vannak kereknyakú és v-nyakú pólók, valamint karcsúsított, környakas, nyakú, oldalvarrott, raglán, rövid ujjú, testhezálló, V és zsebes szabások is 16 színben: barna, bézs, bordó, fehér, fekete, kék, lila, narancs, narancssárga, piros, rózsaszín, sárga, sötétkék, szürke, terepmintás, zöld.

 

Mikor tudod hordani a rövid ujjú pólókat?

A rövid ujjú női pólót hordhatod különböző alkalmakkor, például munkahelyen, sportolás közben vagy akár egy szabadnapon a barátokkal, családdal. Alkalomtól függően alá- és fölé öltözhetsz, így remek kiegészítője lehet minden outfitnek. A rövid ujjú női pólók kombinálhatók farmerrel, rövidnadrággal, szoknyával vagy akár ruha nadrággal, így sokoldalú és praktikus ruházati lehetőség.

 

Rövid ujjú póló tisztítása

A rövid ujjú női póló tisztításánál fontos betartani a címkén található ápolási utasításokat. A legtöbb ilyen póló mosógépben mosható és szárítógépben is szárítható, de néhány különleges gondozást igényelhet, például kézi mosást vagy vegytisztítást. Ezeken a pólókon lehetőleg ne használjon fehérítőt vagy öblítőt, mivel ezek károsíthatják az anyagot.

 

Rövid ujjú póló márkáink

Több póló gyártó cég rövid ujjú pólóját értékesítjük. Megtalálható nálunk az American Apparel, Anvil, B&C, Comfort Colors, Fruit of Loom, GILDAN, Just Cool, Just Ts, Karban, Premier, Proact, RUSSEL, Skinny Fit, So Denim, SOL’S márkák XS-től 5XL méretig

A rövid ujjú póló kötelező eleme egy női ruhásszekrénynek, hiszen kényelmes, sokoldalú és stílusos. Felvehető a mindennapokban munkához, szabadidős tevékenységhez, játékhoz, de akár különlegesebb alkalmakor is. Nézz körül webshopunkban és válaszd ki a neked legmegfelelőbb darabokat!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
248 Ft - 7 779 Ft
Méretek
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
110 g/m2 - 245 g/m2
Jellemzők-Részletek