Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

NŐI HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

A hosszú ujjú pólók a hűvösebb tavaszi, őszi és téli időjárás alap ruhadarabjai. Hordhatod őket mindennapjaidban, munkába, sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez, de akár elegánsabb alkalmakkor is. Webshopunkban megtalálhatod őket XS-től 46-os méretig őket, nézz körül bátran.


61termék 148
61termék 148

Hosszú ujjú póló anyaga

A nálunk árult pólók nagyobb mennyiségben pamutot, kisebben poliésztert, viszkózt, elasztánt tartalmaz. A hosszú ujjú pólók a pamutnak köszönhetően puhák és légáteresztő, míg a poliészter szálaknak köszönhetően szilárd és tartós.

 

Színek, fazonok, szabások

A hosszú ujjú pólók nálunk különböző szabása is kapható, megtalálhatsz nálunk hosszú ujjú, karcsúsított, körkötött, környakas, nyakú, oldalvarrott, testhezálló és V szabású hosszú ujjú pólók is 11 színben: barna, fehér, fekete, kék, lila, narancssárga, piros, rózsaszín, sárga, szürke, zöld.

 

Mikor tudod hordani a hosszú ujjú pólókat?

A hosszú ujjú pólók csak, mint a rövid ujjú pólók ruhatárad alap darabjai. Hordhatod őket hűvösebb, szelesebb időkben tavasszal, ősszel és télen is. Alá- és fölé is öltözhetsz, így még melegebb hatást elérve. A hosszú ujjú pólók alkalmasak hétköznapi viselésre a munkába vagy szabadidős tevékenységekhez, sportoláshoz, játékhoz, de elegánsabb alkalmakkor is megállhatják a helyüket néhány kiegészítő, például nyaklánc és karkötő kíséretében.

 

Hosszú ujjú póló ápolása

A hosszú ujjú pólókat tisztításuk elött érdemes elolvasni a címkéjén található ápolás javaslatot. A legtöbb hosszú ujjú póló mosható mosógépben és szárítható szárítógépben, azonban a vegyi tisztítás mellőzése javasolt, a termék minőségének megőrzése érdekében.

 

Hosszú ujjú póló márkáink

Webshopunkban több hosszú ujjú póló márkát is értékesítünk, így az American Apparel, Anvil, GILDAN, Just Ts, Kariban, Premier és SOL’S XS mérettől 46-os méretig.

A hosszú ujjú póló ruhatárad kötelező darabja. Nézz körül weboldalunkon és találd meg a neked megfelelő színt és szabást, hogy felszabadultan élvezhesd mindennapjaidat és különleges alkalmaidat egyaránt.

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
613 Ft - 13 382 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
110 g/m2 - 220 g/m2
Jellemzők-Részletek