Kérdése van? Írjon:

 

info@poloplaza.hu

HOSSZÚ UJJÚ PÓLÓ

A hosszú ujjú pólók a hűvösebb időjárás viseletei. Hordhatod őket mindennapjaidban, munkába, sportoláshoz, szabadidős tevékenységekhez, de akár elegánsabb alkalmakkor is. Webshopunkban megtalálhatod őket XS-től 5XL-es méretig.


135termék 148
135termék 148

Hosszú ujjú póló anyaga

A nálunk árult hosszú ujjú pólók nagyobb mennyiségben pamutot és poliésztert tartalmaznak. A pamut hozzájárul az anyag puha érzetéhez és jól szívja a nedvességet, míg a poliészter a pólók tartósságához és keménységéhez járul hozzá

 

Színek, fazonok, szabások

Nálunk találhatsz hosszú ujjú, kapucnis, karcsúsított, körkötött, környakas, oldalvarrott, raglán, testhezálló, V, végig cipzáras és zsebes szabások is különböző színekben, így barnában, fehérben, feketében, kékben, lilában, narancssárgában, pirosban, rózsaszínben, sárgában, sötétkékben, szürkében, zöldben.

 Mikor tudod hordani a hosszú ujjú pólókat?

A hosszú ujjú pólókat a tavaszi őszi és téli hónapokban bátran hordhatod önmagukban vagy alsó rétegként pulóvered, mellényed és kabátod alatt mindennapjaid során. Legyen szó munkába járásról, vagy hétvégi kikapcsolódásról, sportól a hosszú ujjú pólók kényelmes viseletet nyújtanak majd felső testednek.

 

Hosszú ujjú póló ápolása

A hosszú ujjú pólók ápolása pamut és poliészterben gazdag anyaguk miatt egyszerű, azonban fontos elolvasni a póló címkéjén látható kezelési útmutatót az első mosás és szárítás elött. Ezzel elkerülhető az esetleges minőségromlás és méret torzulás is.

 

Hosszú ujjú póló márkáink

Weboldalunkon értékesítjük az American Apparel, Anvil, Fruit of the Loom, GILDAN, Just Ts, Kariban, Premier, Proact és SOL’S márkák hosszú ujjú pólóit XS mérettől 5XL-es méretig. 

A hosszú ujjú póló ruhatárad kötelező darabja, hiszen bármikor jól jöhet az év során legyen szó hűvösebb napról, vagy évszakról. Weboldalunkon több stílusban is megtalálsz pólókat, néz körül és válogasd össze a neked megfelelő darabok!

Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
664 Ft - 13 414 Ft
Válasszon méretet
Nem
MÉRET
Válasszon színcsoportot
FAZON
Gyártó
Anyag
Szabás
Anyagvastagság
 (g/m2)
140 g/m2 - 220 g/m2
Jellemzők-Részletek